روندنگار پرونده
[timeline src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FFSel0nU3pJ5UM3II7wUpGw0LA3poz3G556A7K0wUlM/edit#gid=0" width="100%" zoom="2" height="450px" ]
قبل از بررسی نقش و نفوذ بازیگران خارجی در تحولات یک سال گذشته سودان ، لازم است که زمینه و مبنای دخالت این بازیگران در مدیریت و حل مناقشات در این کشور، را بررسی نماییم.
روابط دیپلماتیک میان مصر و سودان طی دوره اخیر شاهد تنش و عدم ثبات بوده به طوری که بسیاری از تحلیلگران معتقدند سودان رویکرد جدیدی را در قبال مصر در پیش گرفته و واکنش ها و تصمیمات شدیدتری علیه این کشور اتخاذ می کند.
خیزشهای موسوم به بهار عربی در دهه ۲۰۱۰م که شش دیکتاتور را سرنگون کرد، به بحثهای سازندهای درباره سرشت این وقایع سیاسی و پیامدهایشان برای نظریه انقلابی دامن زد.
نظامیان سودان کاملا مطیع دستورات آمریکا هستند و این کودتا زمانی انجام شد که نماینده آمریکا در شرق آفریقا در خارطوم حضور داشت.
عمر جلیک سخنگوی حزب عدالت وتوسعه با مهم خواندن روابط بین ترکیه ومصر مسیر این روابط روبه توسعه خواند و ابراز امیدواری کرد دو کشور مهم بتوانند در موضوعات منطقه ای وجهان اسلام همکاری های سازنده ای با هم داشته باشند
آنچه اکنون در این کشور با حمایت از یک حزب شاهد هستیم در راستای تحکیم نظام پادشاهی و تثبیت شرایط برای ولیعهد به عنوان پادشاه آینده است.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.