اگر راهبرد بزرگ خویشتنداری به کار گرفته شود، آمریکا ارتش کوچکتری خواهد داشت، از تعهدات امنیتی خارجی آن و نیروهای مستقر در خارج این کشور کاسته خواهد شد و بهکارگیری نیروی نظامی با موانع بیشتری نسبت به سیاستهای کنونی مواجه خواهد بود.
بر اساس یکی از گزینهها، آمریکا در یک راهبرد بزرگ خویشتنداری واقعگرایانه، رویکرد سازندهتری در قبال سایر قدرتها اتخاذ کرده، حضور نظامی و تهاجمی خود را کاهش داده و به برخی از تعهدات امنیتی خود پایان داده یا به توافق دوباره در آنها مبادرت میکند. برای کمک به درک و فهم این گزینه توسط مردم و سیاستگذاران آمریکا، نویسندگان گزارش حاضر چگونگی تغییر سیاستهای امنیتی آمریکا تحت یک راهبرد بزرگ خویشتنداری در مناطق کلیدی را توضیح داده، پرسشهای بیجواب مهم را مشخص کرده و گامهای بعدی این گزینه و پیامدهای سیاسی آن را ارائه دادهاند.
نویسندگان در این مقاله بر نکات و گزارههای زیر تأکید میکنند:
پیشنهادها
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.