حال آنکه ایران از گروه های نیابتی خود در منطقه بهره می برد و انهدام این گروه ها نیز به وسیله نیروی هوایی زمین محور کاملا قابل انجام است و نیازی به نیروی هوایی دریامحور نیست.
در این مقاله نویسنده در دو محور، اعزام ناو هواپیمابر دوایت آیزنهاور به خلیج فارس را نقد میکند:
اولین نقد، ناظر به بحث فنی اعزام است. نیروهای نظامی این ناو هواپیمابر پس از سفری ۷ ماهه، ۶ ماه مشغول استراحت بوده و سپس اعزام شدهاند. این اقدام از نظر نویسنده از این منظر درست نیست که اولاً طبق (طرح بهینهسازی ناوگان نیروی دریایی آمریکا) این ناو هواپیمابر باید به مدت ۳۶ ماه برای تعمیرات اساسی و همچنین فرآیندهای آموزش، در بندرگاه مستقر باشد. این کشتی ۴۳ ساله، به دلیل قدیمی بودن، پیشتر به مدت ۲۴ ماه تحت تعمیر بود.
دومین نقد به موضعگیری ژنرال مکنزی باز میگردد که حضور این کشتی را عاملی بازدارنده در برابر شیطنتهای ایران دانسته است. از نظر هلمز ورود این ناو هواپیمابر به خلیج فارس، چگونه میتواند بازدارندگی را در برابر ایران حفظ کند حال آنکه ایران از گروه های نیابتی خود در منطقه بهره می برد و انهدام این گروه ها نیز به وسیله نیروی هوایی زمین محور کاملا قابل انجام است و نیازی به نیروی هوایی دریامحور نیست.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.