ایران: از نظر گرچت، بایدن به حسن روحانی به عنوان یک فرصت منحصربهفرد نگاه میکند و به همین بهانه سؤالات مهم درباره سوابق اتمی ایران را در مذاکرات پیش رو، در حاشیه قرار خواهد داد. تیم بایدن رویکرد بن رودز را در پیش گرفته و با ایجاد دوگانه جنگ یا مذاکره، از رویکرد تحریم دست برداشته و دیپلماسی و امتیاز دادن به رهبران ایران را در دستور کار خود قرار خواهد داد. بایدن برای نیل به این هدف، با در پیش گرفتن چندجانبهگرایی، از شرکای اروپایی خود در ناتو دلجویی کرده و آنها را شریک مذاکرات جدید خواهد کرد.
عراق: علاقه بایدن به توافق با ایران، وزن گروههای نیابتی ایران در عراق را بالا برده و تلاشهای دولت این کشور برای برخورد با آنها را کم اثر خواهد کرد.
خلیجفارس: کشورهای حاشیه خلیجفارس از اینکه بایدن روند ترامپ برای کاهش نیروها از منطقه را در پیش بگیرد ناراحت هستند. حتی برخی دموکراتها خواهان پیگیری نقض فاحش حقوق بشر توسط محمد بن سلمان و محمد بن زاید هستند. در هر صورت، کاهش یا توقف فروش سلاح به کشورهای این منطقه در دستور کار دموکراتها قرار نخواهد گرفت زیرا دموکراتها به ابعاد اشتغالآفرینی این فروش تسلیحات در آمریکا واقفند. علاوه بر این، آمریکا به یک شریک اساسی در این منطقه برای مقابله با ایران نیاز دارد بنابراین اقدامات نمادین علیه محمد بن سلمان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مصر: این کشور پس از عادیسازی روابط توسط دیگر کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، خاص بودگی خود را از دست داده است. اکنون بازهای از اقدامات از برخورد بابت نقض حقوق بشر تا کاهش فروش تسلیحات نظامی به مصر در دستور کار دموکراتها قرار میگیرد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.