برای مقابله با این وضعیت، دونالد ترامپ، پیشتر با خروج از برجام قصد داشت محدودیتهای تسلیحاتی علیه ایران همچنان برقرار بماند.
وی همچنین تلاش کرد تا با اعمال تحریمهای یکجانبه علیه ایران، این محدودیتها را حفظ کند.
این مقاله مطرح میکند که تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران اگرچه با مخالفت سیاسی برخی کشورها مواجه شده اما شرکتهای تسلیحاتی این تحریمها را رعایت خواهند کرد.
البته وی خاطرنشان میکند این امکان را نباید نادیده گرفت که اگرچه ایران از دریافت وجه نقد محروم است اما میتواند با در پیش گرفتن رویه نفت در برابر سلاح، فروشندگان را به گسترش تعاملات با خود ترغیب کند.
وی سپس به این موضوع میپردازد که اعمال این تحریمها میتواند شرکتها را از فروش تسلیحات به ایران منع کند اما نمیتواند باعث شود تا ایران از بازار اسلحه حذف شود زیرا این تحریمها بحث خرید تسلیحات از سوی ایران را نشانه گرفتهاند و نه موضوع فروش تسلیحات از سوی این کشور را. این موضوع باعث میشود تا همچنان جریان سلاح از ایران بهسوی متحدانش در سوریه، ونزوئلا، عراق، لبنان و یمن برقرار باشد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.