یک منبع امنیتی امروز سه شنبه از ممنوعیت آمد و شد بین استانی در سلیمانیه و 4 شهر دیگر به مدت 24 ساعت خبر داد.
این منبع در گفت وگویی با پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت: کمیته امنیتی تصمیم گرفت ممنوعیت حرکت خودروها بین سلیمانیه، حلبچه، رابرین و گرمیان وهمه شهرها و ناحیه ها را از ساعت 12 امشب به مدت 24 ساعت اعمال می کند.
اقلیم کردستان عراق از چهارشنبه شاهد تظاهرات مردمی در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوق و کسر از آن و در پی آن درگیری هایی بین تظاهرات کنندگان و نیروهای امنیتی بوده است.
طی این درگیری ها تاکنون شماری از تظاهرات کنندگان و نیروهای امنیتی کشته و زخمی شدند.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.