توافق صلح با امارات متحده عربی پس از تایید کابینه رژیم صهیونیستی در روز 12 اکتبر، پنجشنبه گذشته در تاریخ 15 اکتبر در کنست به رای گذاشته شد که با آرای موافق 80 نماینده و مخالفت 13 نفر به تصویب رسید. فهرست مشترک عربی اعلام کرده بود که با توافق ابراهیم موافقت نخواهد کرد؛ در نتیجه تمامی آرای مخالف با توافق مزبور به نمایندگان عرب تبار کنست اختصاص داشت.
نتانیاهو پیشتر وعده داده بود پس از تایید توافق ابراهیم در پارلمان بخشهای محرمانه توافق عادی سازی روابط با امارات را در صحن پارلمان به اطلاع نمایندگان برساند؛ اما رادیو کان رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه گزارش داد: نتانیاهو هر قسمت محرمانهای که در توافق وجود داشته باشد را هفته جاری به سه کمیسیون سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی، کمیسیون دفاعی و امور خارجی کنست ارائه خواهد داد.
پیش از امضای توافق صلح در واشنگتن «تصوی هاعوزر» از حزب راه میهن (درخ ارتص) از نتانیاهو و یاریو لوین سخنگوی پارلمان خواست تا توافقنامه به صورت کامل به کمیسیون تحت رهبری وی ارائه شود؛ اما پس از مخالفت لوین با هاعوزر و رد درخواست وی، رئیس کمیسیون دفاعی و امور خارجی کنست از نتانیاهو خواست تا دست کم توافق ابراهیم را به اعضای سه کمیسیون سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی (هاوزر، موشه یعلون از حزب یش عتید- تلم، اویگدور لیبرمن از حزب اسرائیل خانه ما، گیدعون صعر و آوی دیختر از حزب لیکود) ارائه دهد.
یاریو لوین سخنگوی پارلمان در کنار تصوی هاعوزر از اعضای حزب راه میهن (درخ ارتص)
یعلون به عنوان رقیب سیاسی نتانیاهو، وی را به مخفی کردن عامدانه قسمتهایی از توافقنامه از چشم کابینه امنیتی و پارلمان متهم کرد و گفت: «چطور میتوانید توافقنامه صلح را برای رای در صحن پارلمان ارائه دهید بدون اینکه اعضای کنست از محتوای آن با خبر باشند؟ کنست مهر استامپ نیست و امنیت اسرائیل مساله شخصی نتانیاهو نیست.» لیبرمن نیز در همین راستا اعلام کرد که نتانیاهو یک گام نادرست برداشت که نقش کنست را به عنوان نهاد نظاره گر دولت نادیده گرفت.
تحویل جنگندههای رادار گریز اف 35 و برخی تسلیحات پیشرفته دیگر از سوی واشنگتن به ابوظبی ذیل توافق عادی سازی امارات و رژیم صهیونیستی از همان ابتدای اعلام عادی سازی روابط به نگرانی امنیتی مقامات تل آویو بدل شده بود و نتانیاهو به عنوان رئیس کابینه اسرائیل همواره وجود چنین مسالهای را تکذیب میکرد. در میانه جنجال رسانهای پر تنش حول محور تحویل اف 35 به امارات، روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که نتانیاهو از خرید تسلیحات پیشرفته امارات با خبر بوده و با آن مخالفتی نکرده است. به نظر خودداری از افشای بخشهای محرمانه توافق عادی سازی با امارات برای اعضای پارلمان رژیم نشان از آن دارد که گزارش روزنامه آمریکایی صحت دارد و نتانیاهو نگران افشای این موضوع در نزد رقبای سیاسی خود در داخل است. فارغ از حواشی به وجود آمده درباره برخی از جزئیات توافق ابراهیم، نتانیاهو روز 12 اکتبر همزمان با تایید توافق ابراهیم در جلسه کابینه تاکید کرده بود که این توافق بر خلاف توافقنامههای امضا شده با تشکیلات خودگردان فلسطین، مصر و اردن هیچ سرزمینی را تسلیم نکرده و از موضع قدرت بوده، نه از موضع امتیاز دهی که اسرائیل را تضعیف کند و آن را به خطر بیاندازد.
نتانیاهو در نشست کابینه تایید کرد که اوایل هفته گذشته با محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی تلفنی گفت و گو کرده است و هر دو از یکدیگر برای دیدارهای دو جانبه دعوت به عمل آوردند و به زودی با همدیگر ملاقات خواهند کرد. همزمان محمد بن زاید نیز پس از این تماس تلفنی در صفحه توئیتر خود نوشت که در جریان یک تماس تلفنی با نتانیاهو در مورد تقویت روابط دو جانبه رایزنی کرده و چشم اندازهای صلح و لزوم ایجاد ثبات، همکاری و توسعه در منطقه را بررسی کرده اند.
به گفته نخست وزیر رژیم صهیونیستی، براساس برنامه ریزی های صورت گرفته پیش از ملاقات نتانیاهو با ولیعهد ابوظبی، هیات های سیاسی طرفین با هدف هماهنگی های بیشتر به پایتخت های یکدیگر سفر خواهند کرد. یزهر شای وزیر علوم رژیم صهیونیستی نیز که در مذاکرات روز سه شنبه با هیات اماراتی شرکت خواهد کرد، اعلام داشت که هیات اماراتی به علت رعایت شیوه نامههای بهداشتی احتمالا در محل فرودگاه مذاکرات را انجام داده و همان روز تل آویو را به مقصد ابوظبی ترک خواهد کرد. به موازات این تحولات، یک هیات صهیونیستی در معیت مقامات آمریکایی قرار است روز 18 اکتبر (یکشنبه) به عنوان اولین سفر رسمی پس از امضای اعلامیه صلح در روز 15 سپتامبر به بحرین سفر نمایند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.