در ادامه این روند روز چهارم اکتبر «میکی خاییمویچ» نماینده دیگر این حزب از شروع زمزمههای مخالفت با تداوم یافتن شراکت این حزب با لیکود میان نمایندگان آبی و سفید خبر داد. این مهمترین خبر و بزرگترین مخالفت با ادامه عمر کابینه وحدت ملی تحت ریاست نتانیاهو در درون اردوگاه بنی گانتز به حساب میآید. خاییمویچ در این باره گفت: «در روزهای اخیر گروهی درون حزب آبی و سفید در حال شکلگیری است که به انحلال شراکت با لیکود به عنوان یک گزینه مسئولانه فکر میکنند، البته این کار برای پایان دادن به نخست وزیری نتانیاهو بدون خروج از بلوک قدرت انجام خواهد پذیرفت.» چند ساعت بعد دفتر او به شبکه 12 تلویزیون رژیم اطلاع داد که مقصود خاییمویچ از عدم شراکت با لیکود در صورتی که کنست رأی به انتخابات مجدد دهد، بوده است.
پس از آن «آلون شوستر»، وزیر کشاورزی از حزب آبی و سفید نیز به رادیو ارتش گفت: «کریسمس امسال برای دولت یک روز بهیاد ماندنی است. امید زیادی دارم که تا آن موقع بتوانیم بگوییم وارد مسیر منطقیتری شدهایم.» در پاسخ به این اظهارات «زئو آلکین»، وزیر منابع آب از حزب لیکود در یک مصاحبه رادیویی اذعان داشت: «اقدامات حزب آبی و سفید به منزله مانع ایجاد کردن در کار دولت است و بنابراین هیچ انتخابی جز برگزاری انتخابات نداریم.» آلکین از سوی دیگر درباره دولتهای موقتی که از دسامبر 2018 تا مارس 2020 بر سریر قدرت بودهاند گفته: «کابینههای موقت از وزرایی تشکیل شده بودند که میدانستند چگونه با هم کار کنند.» البته او اعتراف کرده اگر برگزاری انتخابات جدیدی در دستور کار قرار گیرد، وزرای حزب آبی و سفید تا زمان تشکیل کابینه بعدی همچنان در مقام خود باقی خواهند ماند.
جنگ لفظی میان لیکود و آبی و سفید در روزهای بعد به صفحات توئیتر کشیده شد. صفحه رسمی حزب لیکود در یک توئیت نوشت: «حزب آبی و سفید تنها برای افزایش آرای در حال افت خود در میان جناح چپ، به تلاش برای انحلال کابینه و ایجاد هرج و مرج در دوره اضطرار ملی روی آورده است.» صفحه حزب آبی و سفید نیز به این حمله با اعلام اینکه «لیکود با جلوگیری از تصویب بودجه سال 2021 اقدام به ایجاد هرج و مرج میکند» پاسخ داد. این حزب مرکزگرا همچنین اعلام کرده: «تا وقتی بودجه تصویب نشود، لیکود به چیزی جز بقای سیاسی خود علاقه نشان نخواهد داد.» البته درگیری لفظی در این سطح باقی نماند و این بار حزب لیکود، آبی و سفید را به «تلاش برای حرکت دادن کشور به سوی انتخابات» متهم کرد. با این حال زمزمه ها بیانگر آن هستند که اعضای دو حزب مزبور بر سر تاخیر مجدد ارائه بودجه به توافقی پشت پرده دست یافته اند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.