. لادر پیش از این نیز در جریان سفر سال گذشته ابومازن به نیویورک به منظور شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل نیز با وی دیدار کرده بود. این تاجر آمریکایی در عین حال در مراسم امضای توافق ابراهیم میان مقامات رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی و بحرین در 15 سپتامبر سال جاری در کاخ سفید نیز حاضر بود. گفته می شود ابومازن در جریان گفتگوهای خود با لادر ضمن تاکید مجدد بر عدم قبول طرح صلح ترامپ موسوم به معامله قرن بر برگزاری یک کنفرانس بین المللی صلح با میانجیگری گروه چهار جانبه (آمریکا، روسیه، اروپا و سازمان ملل متحد) تاکید داشته است.
محمود عباس و ران لادر (نفر سمت چپ)
همزمان خبرهای منتشر شده حاکی از آن است که عربستان، قطر، اردن، مصر، فرانسه، آلمان و بریتانیا در تماس با محمود عباس از وی خواسته اند تا ضمن تجدیدنظر در تصمیم قبلی تشکیلات خودگردان به منظور توقف کلیه همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی، فرایند مذاکرات مستقیم با تل آویو را از سر گیرد. همچنین نمایندگان سه کشور عربی مصر، اردن و عربستان سعودی در دیدارهایی سیاسی با نمایندگان تشکیلات خودگردان از دولت فلسطینی خواسته اند تا حملات خود بر علیه منامه و ابوظبی را متوقف سازند. رام الله پیش از این، اقدام اخیر امارات متحده عربی و بحرین در اعلان خبر عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بود.
علاوه بر طرف های عربی جوزف بورل نماینده عالی اروپا در سیاست خارجی و امنیتی این اتحادیه نیز از توقف کمک های مالی و وام های اعطایی اتحادیه اروپا به تشکیلات خودگردان تا زمان دریافت مالیات های جمع آوری شده از سوی رژیم صهیونیستی توسط ابومازن خبر داد. تشکیلات خودگردان از ماه می سال جاری میلادی پس از قطع همکاری های خود با تل آویو، از دریافت مبالغ مالیات بر درآمدی که توسط کارگزاران این رژیم جمع آوری شده است، خودداری کرده است. عدم دریافت این وجوه (نزدیک به 150 میلیون دلار در ماه) از سوی دولت فلسطینی در شرایطی است که این تشکیلات با کسری بودجه 1.4 میلیون دلاری دست و پنجه نرم می کند و در بسیاری از مواقع اقدام به اخذ وام از بانک های محلی با هدف تسویه حقوق کارکنان خود نموده است. بورل تهدید کرده است که تا زمان امتناع ابومازن از دریافت مبالغ مالیات بر درآمد جمع آوری شده توسط اسرائیل، کلیه کمک های جدید اروپا به این تشکیلات به حالت تعلیق درخواهد آمد. در همین راستا منابع خبری در روزهای اخیر مدعی شدند که در سایه ادامه فشارهای بین المللی و عربی بر تشکیلات خودگردان به منظور تجدیدنظر در نحوه مناسبات با رژیم صهیونیستی، رام الله پذیرفته است تا با میانجی گری دوحه مذاکراتی را به منظور اخذ این مبالغ از رژیم صهیونیستی آغاز نماید.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.