. نبیه بری رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد که چارچوب مد نظر برای انجام مذاکرات، مورد توافق قرار گرفته و تحت نظارت سازمان ملل انجام خواهد شد. وی به عنوان متحد نزدیک به حزب الله روز پنجشنبه از انجام مذاکرات مرزبندی در محل دفتر مرکزی یونیفیل (نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان) در شهر ساحلی ناقوره واقع در جنوب لبنان خبر داد.
نبیه بری ضمن قرائت یک رونوشت از چارچوب مورد توافق و تاکید بر اینکه این نسخه نهایی نیست، اضافه کرد که ارتش با رهبری موثر و افسران متخصص خود تیم مذاکره کننده لبنانی را همراهی خواهد کرد. به گفته بری، توافق پیش از اعمال تحریمهای آمریکا بر روی چندین شخص لبنانی از جمله علی حسن خلیل وزیر دارایی سابق و حامی حزب الله، صورت گرفته است.
پیش از این یووال اشتاینیتز وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز مدعی شده بود که این مذاکرات در نیمه ماه اکتبر پس از جشن موسوم به سایهبانها (از اعیاد یهودیان) برگزار خواهد شد. آمریکا نیز پس از تقریبا سه سال میانجیگری از این توافق تاریخی استقبال کرد. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با انتشار توئیتی نوشت که این مساله نشان دهنده پتانسیل ایجاد رفاه، امنیت و ثبات بیشتر برای شهروندان دو ملت است.
لبنان و رژیم صهیونیستی با رسیدن به یک راه حل جامع، در مرزهای مشترک خود قادر به بهره برداری از میادین گاز طبیعی در شرق مدیترانه خواهند بود. گفته می شود این اقدام با توافق حزب الله لبنان صورت گرفته است.
همزمان روزنامه الشرق الاوسط امروز مدعی شد در حالیکه ناظران در واشنگتن نتایج مذاکرات مستقیم بین لبنان و اسرائیل بر سر مناطق دریایی و زمینی مورد مناقشه را مثبت ارزیابی میکنند منابع آگاه در تل آویو معتقد هستند که حزب الله که چراغ سبز را برای مذاکرات داده است در برههای به علت فشار ایران از موضع خود عقب نشینی میکند. این روزنامه سعودی به نقل از منابع نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که این احتمال وجود دارد که دو طرف بتوانند بر سر تعیین مرزهای زمینی و دریایی به توافق برسند. آنها ضمن اعلام اینکه حفظ تنش در شمال مرزهای اسرائیل به نفع ایران است، اعلام کردند: مقامات لبنانی حاضر در مذاکرات امیدوارند که توافق حاصله با اسرائیل آنها را قادر سازد تا برنامههای استخراج گاز از مدیترانه را آغاز نمایند و در نتیجه این امر وضعیت اقتصاد بحران زده این کشور را بهبود بخشند
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.