اعلان قرنطینه فراگیر در اسرائیل همزمان با تعطیلات سال نوی عبری

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
سرانجام پس از کشمکش های فراوان کابینه کرونایی رژیم صهیونیستی بر آن شد تا با توجه به رشد چشمگیر روند مبتلایان به ویروس کرونا با اجرای طرح قرنطینه کامل در سراسر سرزمین های اشغالی موافقت نماید.

براساس طرح حاضر تمامی شهرها و مناطق مسکونی از روز 18 سپتامبر همزمان با تعطیلات آغاز سال نوی عبری برای مدت سه هفته تحت قرنطینه در خواهند آمد. کلیه مدارس و مراکز آموزشی، تفریحگاه ها و  مشاغل تجاری (به جز مشاغل ضروری همچون داروخانه ها و سوپرمارکت ها) تعطیل خواهند شد و رستوران ها نیز تنها می تواند از طریق ارسال غذا با پیک به فعالیت خود ادامه دهند. بر طبق طرح حاضر امکان تردد برای کلیه ساکنین تا 500 متر از محدوده محل زندگی مجاز خواهد بود.

اما گام دوم طرح قرنطینه پس از اتمام تعطیلات سال نو و از تاریخ 1 اکتبر به مدت یک هفته به مرحله اجرا در خواهدآمد. در این مرحله هرگونه تردد بین شهری ممنوع خواهد بود اما امکان تجمع در اماکن باز تا 20 نفر و در اماکن سرپوشیده تا سقف 10 نفر مجاز خواهد بود. کلیه مراکز آموزشی، تفریحی و رستوران ها همچنان تعطیل خواهند بود، اما صاحبان مشاغل خصوصی و کارخانجات می توانند تا با به کارگیری 30 تا 50 درصد کارکنان خود در هر شیفت فعالیت خویش را آغاز نمایند.

مرحله سوم طرح نیز با اجرایی شدن پروژه چراغ راهنمایی و طبقه بندی شهرها بر اساس آمار مبتلایان به مرحله اجرا درخواهد آمد. در همین راستا رونی گم زو در مصاحبه ای با شبکه های تلویزیونی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای طرح سه مرحله ای فوق آمار مبتلایان روزانه به 600 تا 700 نمونه مثبت کاهش یابد.

بسیج دستگاه های نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی به منظور اعمال قرنطینه در مناطق سکونت یهودیان اولتراارتدوکس

در جریان رای گیری طرح فوق در کابینه کرونایی رژیم صهیونیستی 4 وزیر از دادن رای مثبت به طرح مزبور خودداری کردند. عمیر پرتص (وزیر اقتصاد و صنعت) و یسرائیل کاتص (وزیر دارایی) هر یک با اشاره به پیامدهای منفی اعمال قرنطینه بر اوضاع اقتصادی سرزمین های اشغالی از پذیرش ایده قرنطینه سرباز زدند. همچنین یعکوو لیتزمن (وزیر مسکن) و آریه درعی (وزیر کشور)، دو چهره شناخته شده جریان های مذهبی اولتراارتدوکس نیز با اشاره به هم زمانی اعمال قرنطینه سراسری با تعطیلات مذهبی سال نو و عید غفران و ضرورت انجام مناسک مذهبی در این ایام، ضمن مخالفت با ایده فوق از گزینه منع آمد و شد شبانه حمایت به عمل آوردند که البته این دیدگاه مورد قبول سایر اعضای کابینه کرونایی قرار نگرفت تا در نهایت طرح سه مرحله ای عملیاتی گردد.

 

منابع پژوهش در دفتر پژوهشکده موجود است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟