دست و ویلسون در این مقاله به این موضوع می پردازند که اگرچه خاورمیانه مانند دیگر مناطق دنیا برای بایدن از اهمیت پیشین برخوردار نیست اما حفظ شرکا و متحدان میتواند مسئولیت های امنیتی آمریکا را نه تنها در این منطقه که در دیگر مناطق دنیا برقرار و چین و روسیه را همانقدر به عقب براند که ایران و کره شمالی را. این دو محقق سپس به بررسی موارد اختلافی بین آنکارا – واشینگتن در سالهای اخیر پرداختند که در ذیل بدانها اشاره می شود:
این مقاله از بایدن میخواهد سیاست خود را در این منطقه حول تقویت ثبات و امنیت همه متحدانش متمرکز و مقامات آتن و آنکارا را ترغیب کند تا برای حل پایدار مسائل خود وارد مذاکره شوند. بایدن باید تلاش کند تا ترکیه را در لیست کشورهای تصمیم گیر برای این منطقه لحاظ کند.
آنچه باعث افزایش نقش ترکیه در مدیترانه شده مناقشه لیبی است. ترکیه در حال کمک به دولت وفاق ملی است که توسط سازمان ملل به رسمیت شناختهشده است. از نظر این مقاله، مشکل این است که سیاستهای ایالاتمتحده در مورد لیبی مشخص نیست و این موضوع تصمیم گیران در ترکیه را با بحران مواجه کرده است. در حالی که دولت ایالاتمتحده از شورای وفاق ملی حمایت میکرد، ترامپ با ارسال پیام هایی از ژنرال خلیفه حفتر حمایت کرد در حالی که وی به جنایات و نقض بیشمار حقوق بشر متهم است. شفافسازی وضعیت در لیبی میتواند از تنشها در مدیترانه کاسته و روابط آنکارا –واشینگتن را بهبود بخشد.
این دو نویسنده در پایان مقاله هشدار می دهند که ترک ناتو از سوی ترکیه و گرایش به روسیه یک افسانه است و ترکیه به طور فعالی در سوریه، لیبی و قرهباغ کوهستانی در برابر روسیه ایستاده است. جدیدترین نمونه از این مواضع ترکیه را میتوان در فروش تسلیحات به اوکراین برای مقابله با روسیه دید.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.