قطر و کویت امروز سه شنبه در چارچوب همکاری های استراتژیک بین دو کشور تفاهم نامه های زیادی در مورد سرمایه گذاری، خدمات اجتماعی، توسعه ای، کشاورزی و غیره امضا کردند.این تفاهم نامه ها در پنجمین جلسه از کمیته مشترک همکاری بین دو کشور از طریق ویدئو کنفرانس امضا شد.
ریاست طرف قطری بر عهده، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر امور خارجه قطر و طرف کویتی بر عهده «احمد ناصر الصباح»، وزیر امور خارجه کویت بود.
دو طرف روابط و همکاری های دوجانبه، تقویت همکاری ها و دستیابی به اتحاد بیشتر در بخشهای مختلف و تبادل نظر در مورد موضوعات دارای اهمیت مشترک رایزنی کردند.
قطر و کویت پنج تفاهم نامه در زمینه تشویق سرمایه گذاری مستقیم، خدمات اجتماعی و توسعه اداری، امور اسلامی بین دولت های دو کشور و تفاهم نامه همکاری در زمینه های مختلف کشاورزی را امضا کردند.
دو طرف تفاهم نامه دیگری در زمینه همکاری در زمینه های بهبود، اجرا، ساخت و نگهداری جاده ها هم امضا کردند.
وزیر امور خارجه قطر تاکید کرد که برگزاری پنجمین جلسه کمیته عالی مشترک قطر و کویت، در این زمان که شاهد شرایط بسیار حساس منطقه ای و بین المللی است، تجسم یک اراده سیاسی خردمندانه در دو کشور است.
وی با اشاره به اینکه این نشست نشان دهنده عمق و قدرت روابط برجسته و روابط نزدیک برادرانه بین دو کشور است، افزود که از طریق این جلسه، به تبادل نظر در مورد موضوعات مورد علاقه مشترک، تقویت همکاری و دستیابی به یکپارچگی بیشتر در بخشهای مختلف برای دستیابی به منافع مشترک دو کشور و ملت برادر امید داریم.
وی تاکید کرد که روابط بین قطر و کویت روابط مستحکمی است که باید مورد تقلید قرار گیرد و نمونه ای از روابط برجسته بین کشورها است که در تقویت حجم مبادلات تجاری بین دو کشور و افزایش سرعت همکاری های اقتصادی به روشی بی سابقه منعکس شده است.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی همچنین با ابراز خرسندی قطر از همگرایی دیدگاه ها با کویت در مورد موضوعات منطقه ای و بین المللی اظهار داشت: ما مشتاقانه منتظر دو برابر شدن هماهنگی و همکاری بین دو کشور خود در مورد موضوعات مورد توجه مردم منطقه، ملت عرب و مسلمان و جهان هستیم.”
از طرفی دیگر، سرپرست وزارت خارجه کویت گفت که روابط کویت و قطر روابط مستحکم و ریشه دار در همه سطوح است، زیرا کویت با روابط خصوصی برجسته ای که دارای ویژگی های مشترک مبتنی بر وحدت سرنوشت و هدف است، با قطر در ارتباط است.
وی افزود: دو کشور به دنبال دستیابی به اتحاد و وابستگی متقابل در همه زمینه های حیاتی هستند که آرزوهای مردم آنها را برآورده می کند.
روابط قطر و کویت از قوی ترین روابط در شورای همکاری است، همانطور که طی چند سال گذشته شاهد یک پیشرفت چشمگیر در زمینه های سیاسی ، اقتصادی و توسعه بود.
این رابطه منجر به ایجاد کمیته مشترک بین دولتهای دو کشور در 18 ژوئن 2002 شد و از آن زمان 5 جلسه تشکیل شده است.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.