«علی بن محمد الرمیحی»، وزیر رسانه بحرین، در بیانیه ای اعلام کرد: «اعلام صلح بین بحرین و اسرائیل، گامی تاریخی، مهم و واقع بینانه است که به پایان درگیری فلسطین و اسرائیل بر اساس طرح صلح عربی کمک می کند.»
وی همچنین اعلام کرد که موضع کشورش نسبت به حقوق ملت فلسطین ثابت است و هیچ کس نمی تواند بر سر آن با بحرین معامله کند.
الرمیحی اشاره کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری امریکا از بحرین دعوت کرده تا در مراسم امضای توافق صلح میان امارات و اسرائیل که قرار است در 15 سپتامبر در کاخ سفید برگزار شود، شرکت کند.
بحرین با مشارکت در مراسم امضای توافق صلح میان امارات و اسرائیل موافقت کرده و وزیر خارجه خود را برای حضور در مراسم راهی کاخ سفید خواهد کرد.
در مقابل جمعیت وفاق بحرین که از مخالفان این اقدام بحرین است تاکید کرده که این اقدام در تضاد آشکار با اراده ملت بحرین و اصول آنان در مخالفت با اشغال فلسطین و اقدامی در انسجام کامل با تروریسم صهیونیستی است.
گفتنی است دادگاه تجدید نظر بحرین در فوریه 2018 حکم انحلال جمعیت وفاق بحرین و تصفیه وجوه آن را صادر کرد.
«علی الاسود»، عضو جمعیت وفاق بحرین در حساب توئیتری خود ضمن مخالفت با توافق، بر حق ملت فلسطین در آزادی و مطالبه گری برای آزادسازی اراضی خود از دست رژیم اشغالگر اسرائیل بر اساس مصوبات شورای امنیت سازمان ملل و سازمان های بین المللی تاکید کرد.
الاسود روز اعلام توافق میان بحرین و اسرائیل را روزی سیاه در تاریخ سیاسی بحرین دانست.
«باقر درویش»، رئیس مجمع حقوق بشر بحرین نیز اعلام کرد که توافق بین بحرین و اسرائیل نشان دهنده اراده و خواست ملت بحرین نیست.
وی دولت بحرین را دولتی توصیف کرد که از طریق انتخاب مردم بر سر کار نیامده است و آن را فاقد تصمیم حاکمیتی مستقل در بازتاب اراده ملت مخالف با این توافق دانست.
پیش از این «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری امریکا در روز گذشته گفت که در تماس تلفنی مشترک وی با پادشاه بحرین و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل درباره امضای معاهده صلح میان بحرین و اسرائیل توافق شده است.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.