در سطح سیاسی و نشست های کمیته تدوین قانون اساسی سوریه، امریکا با جدیت تلاش کرد که در جلسه این کمیته پیشرفتی به دست آید و حکومت سوریه را تهدید کرد که در صورت کارشکنی در عملکرد این کمیته تحریم های بیشتری را متوجه آن خواهد ساخت.
در عرصه میدانی هم واشنگتن از ترکیه و گروه های مخالف سوریه دربرابر هرگونه پیش روی تازه نیروهای حکومتی سوریه به سمت استان ادلب در شمال غرب سوریه حمایت کرد. همچنین واشنگتن همچنان به بمباران مواضع نیروهای وابسته به ایران که در شرق سوریه حضور دارند و نیز حمایت از نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) دربرابر داعش ادامه می دهد.
از سوی دیگر، «جیمز جفری»، نماینده امریکا در ائتلاف بین المللی و «جویل رایبرون»، فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه دیدارهای متعددی با نمایندگان مخالفان سوریه و مقامات ترکیه ای داشته اند و در این دیدارها مواضع امریکا درباره لزوم یکپارچه شدن مخالفان سوریه و کردها علیه حکومت بشار اسد را تبیین کرده اند.
با وجود مشاجره کلامی میان نماینده امریکا و «نصر الحریری»، رئیس ائتلاف مخالفان سوریه، درباره تغییر پی در پی راهبردهای امریکا در سوریه، رایبرون تأکید کرد که امریکا در حال حاضر سیاست ثابت حمایت از مخالفان سوریه و کردها را پیش گرفته است.
همچنین نمایندگان امریکا در سفر به ترکیه مخالفان را به موضعی مثبت در قبال اتحاد نیروهای کرد با حمایت امریکا تشویق کردند. آنان همچنین ترکیه را نیز به همکاری با این تلاش ها و عدم مخالف با آن متقاعد کردند.
در این میان باید دید که آیا این تحرکات صرفا اقداماتی تاکتیکی و مقطعی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری امریکاست یا اینجا امریکا تلاش های جدی برای پیشبرد راه حل سیاسی در سوریه را آغاز کرده است.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.