به گفته منابع مصری این سفر محرمانه با هدف بررسی اقدامات مرتبط با طرح دولت اسرائیل برای الحاق مناطقی از کرانه باختری و پیامد های احتمالی این اقدام اسرائیل انجام شد.
منابع مصری افزودند: «رئیس موساد در این سفر ضمن دیدار با مقامات مصر دیدگاه های خود نسبت به عکس العمل های احتمالی گروه های فلسطینی، امکان از کنترل شدن وضعیت و یا وقوع درگیری های گسترده مطرح کرد.»
منابع مذکور فاش کردند که بزرگ ترین نگرانی اسرائیل بازگشت عملیات های مقاومت در مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان، قدس اشغالی و شهرهای تحت کنترل اسرائیل است.
دو طرف در این دیدار به بررسی برخی مسائل بارز در خصوص آتش بس در غزه با گروه های فلسطینی و مطالبات گروه های مقاومت مبنی بر لزوم اجرای برخی بندهای آتش بس که اسرائیل به آن ها پایبند نبوده پرداختند.
منابع در ادامه گفتند: «علت اصلی تاخیر اسرائیل در اجرای بندها تمایل آن برای اقدام جنبش جماس در خصوص اسرای بازداشت شده اسرائیلی به عنوان گامی اولیه است و این در حالی است که جنبش نیز از مقامات اسرائیل می خواهد اسرای سالخورده و زن فلسطینی را به عنوان گام اول آزاد کند.»
منابع مصری همچنین از تماس های اردن و مصر در خصوص برخی مسائلی که در نشست عباس و با رئیس موساد مطرح شد خبر دادند.
اسرائیل قصد دارد برخی مناطق در کرانه باختری از جمله منطقه استراتژیک غور اردن که 30 درصد از مساحت کرانه باختری را تشکیل می دهد الحاق کند.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.