. از جمله این وزارتخانهها میتوان به وزارت خارجه، وزارت دفاع، وزارت کشاورزی، وزارت گردشگری، وزارت فرهنگ، وزارت کار و وزارت اقتصاد اشاره کرد.
ابتدا گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم چند روز بعد از انتشار خبر توافق تلفنی با «شیخ عبدالله ابن زاید»، وزیر خارجه امارات تلفنی صحبت کرد و طرفین برای برقراری ارتباط مستقیم پس از امضای توافق عادیسازی اعلام آمادگی کردند. روز 30 اوت نیز «آلون شوستر»، وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی با همتای اماراتی خود «مریم المهیری» گفتوگو کرد. دفتر شوستر در بیانیهای اعلام کرده که المهیری با همکاری دو طرف در پروژههای معطوف به امنیت غذایی و آبی موافقت کرده است. کمتر از یک هفته بعد «محمد بن زاید»، ولیعهد ضمن اعلام پایان تحریمهای اقتصادی امارات متحده عربی علیه رژیم صهیونیستی از پایبندی به عادیسازی کامل روابط در کوتاهترین زمان ممکن خبر داد. برای وزیران حزب آبی و سفید، توافق عادیسازی روابط با امارات متحده عربی در حال تبدیل شدن به یک مولفه توجیه کننده شراکت پیچیده با نتانیاهو است.
نقش پرچم امارات بر ساختمان شهرداری تلآویو
قرار است بهزودی سفارتخانههای دو طرف نیز در تلآویو و ابوظبی گشایش یابد و پس از آن نیز قرار است یک هیئت دفاعی به ریاست «امیر اشل»، ژنرال پیشین ارتش و قائم مقام وزیر دفاع رژیم صهیونیستی از ابوظبی بازدید کند. از آنجاکه انتظار میرود این رویداد بیسابقه پوشش رسانهای چشمگیری داشته باشد، احتمالاً حزب آبی و سفید که وزارت دفاع را در اختیار دارد، بهزودی میوههای این شراکت را خواهد چید.
با این وجود هنوز این وزرا زیر تیغ انتقاد قشر بزرگی از رأیدهندگان خود به دلیل همکاری با نتانیاهو قرار دارند. افت قابل توجه محبوبیت گانتز در پایگاه چپ – میانه نیز همین را نشان میدهد. «مزل معلم»، در تحلیلی برای وبسایت المانیتور مینویسد: «اکنون حزب آبی و سفید به مشارکت در تحقق چشمانداز خاورمیانه جدید چشم دوخته و امیدوار است این امر شراکت با بی بی را آسانتر کند.» تا پیش از توافق عادیسازی، کابینه وحدت ملی آماج حملات مخالفان بود. گرفتاری در بحران سلامتی و اقتصادی ناشی از همهگیری جهانی کرونا این کابینه را با «فقدان خلاقیت» مواجه ساخته بود. اما توافق با امارات یکی از نخستین اقدامات در کارنامه کابینه وحدت ملی به شمار میآید که از موضع کنش انجام میشود نه واکنش به یک بحران یا وضعیت خطیر.
منابع پژوهش در دفتر پژوهشکده موجود است.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.