علیرغم اعتراض «اردوغان»؛ جنگنده های عربستان برای شرکت در رزمایش مشترک عازم یونان شدند

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
فرمانده نیروی عربستانی تأکید کرد که هدف از این رزمایش تقویت همکاری ها با یونان و تبادل تجربه و افزایش توانایی رزمی نیروهای عربستانی است.

وزارت دفاع عربستان شنبه شب (13 مارس) تصاویری از اعزام جنگنده های F-15c خود به یونان برای شرکت در رزمایش نظامی مشترکی که خشم ترکیه را برانگیخته منتشر کرد.

در حساب توئیتر رسمی وزارت دفاع عربستان که با تصاویر اعزام این جنگنده ها منتشر شده آمده که مجموعه ای از نیروهای هوایی سلطنتی عربستان برای شرکت در رزمایش «چشم عقاب 1» به یونان رسیدند.

براساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، 6 جنگنده عربستان F-15c با همه کادرهای فنی و هوایی و پشتیبانی شان به پایگاه نظامی سودا در جزیره کرت یونان رسیده اند.

این گزارش افزوده که این رزمایش مشترک یک ماه طول خواهد کشید.

سرگرد «عبدالرحمن الشهری»، فرمانده نیروی عربستانی شرکت کننده در این رزمایش تأکید کرد که هدف از این رزمایش تقویت همکاری ها با یونان و تبادل تجربه و افزایش توانایی و آمادگی رزمی نیروهای عربستانی است.

پیش از این منابع خبری یونانی نیز خبر داده بودند که پایگاه سودا شاهد ورود تیمی از نیروی هوایی عربستان برای مشارکت در رزمایشی مشترک به دستور ولیعهد این کشور خواهد بود.

این منابع تأکید کردند که تصمیم برگزاری این رزمایش پس از تماس های جاری میان فرمانده نیروی هوایی یونان با همتای عربستانی اش انجام شده و نشان دهنده گسترش روابط دیپلماتیک و سیاسی دو کشور و تلاش برای تقویت این روابط در بخش نظامی است.

واکنش ترکیه

این رزمایش خشم ترکیه را که روابطش با یونان تیره شده برانگیخته است، به خصوص که با پالس های مثبت ترکیه به عربستان برای بهبود روابط همراه شده است.

روز جمعه (12 مارس) «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، تأکید کرد که کشورش با عربستان درباره تصمیم این کشور برای اجرای رزمایش مشترک با یونان مذاکره خواهد کرد.

این اظهارات چند ساعتی پس از آن مطرح شد که «مولود چاوش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه، اعلام کرد که کشورش روابط دیپلماتیک خود با عربستان را با هدف عادی سازی کامل روابط از سر گرفته است.

او تأکید کرد که هیچ عاملی وجود ندارد که مانع از بهبود روابط ترکیه و عربستان شود و افزود که هر گام مثبتی که عربستان و امارات متحده عربی در این مسیر بردارند با واکنش متقابل و سازنده ترکیه همراه خواهد شد.

 

منبع:https://mdeast.news

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *