برخی نشریات نوشتند مهار چینیها شامل مالکیت فروشگاههای زنجیرهای سوپردراگ (Superdrug)، نیروگاه هستهای هینکلی پوینت سی (Hinkley Point C)، شرکت آب و فاضلاب نورثامبرین (Northumbrian Water)، میخانههای زنجیرهای گرین کینگ (Greene King) و فرودگاه هیث رو (Heathrow Airport) در لندن میشود.
روزنامه ایندیپندنت پیشتر نوشت: سرمایه گذاری ۵۷ میلیارد پوندی چینیها شامل مواردی همچون خرید سهام در یکصد شرکت بزرگ انگلیس و مثلا مالکیت ۴۹ درصد از سهام بانک اچای بی سی (HSBC) به ارزش ۴۵ میلیارد پوند میشود.
چینیها همچنین یک میلیارد پوند از سهام شرکت داروسازی آسترازنیکا، و نیز بخشهایی از سهام شرکتهای نفت و گاز شل (Shell) و بی پی (BP) و نیز شرکت الکلی دیاگئو (Diageo) را در انگلیس در دست دارند.
این روزنامه نوشت چینیها مالکیت سهام در دستکم ۱۷ مدرسه مستقل، کارخانه خودروهای لوتوس (Lotus)، باشگاههای فوتبال ولورهمپتون و منچستر سیتی، شعبات سینماهای سینه ورلد (Cineworld)، اودئون (Odeon)، هتلهای کیو هتلز (QHotels) و تارنمای مسافرتی اسکای اسکنر (Skyscanner) را در انگلیس خریده اند.
همچنین اعلام شد چینیها در املاک و مستغلات انگلیس نیز به صورت گسترده، سرمایه گذاری کرده اند و از جمله ساختمان عظیم واکی تاکی (Walkie Talkie) در مرکز لندن را با ارزش ۱.۳۵ میلیارد پوند و نیز ۴۰ درصد از سهام بندرگاه رویال آلبرت داک (Royal Albert Dock) را بصورت مستغلات در لیورپول خریده اند.
به نوشته رسانهها در انگلیس، اکنون ۱۰ درصد از سهام فرودگاه هیثرو در لندن، در اختیار سازمان سرمایه گذاری چین است که به مبلغ ۱.۶۵ میلیارد پوند خریده است. همچنین ۴۹ درصد از سهام شرکت نفت و گاز نپتون انرژی (Neptune) به ارزش ۱.۳۷ میلیارد پوند، ۹ درصد از سهام شرکت آب و فاضلاب تیمز واتر (Thames Water) به ارزش ۱.۲ میلیارد پوند و ۹۰ درصد از سهام شرکت تدارکاتی و انبارداری لوجیکور (Logicor) به ارزش ۹.۷ میلیارد پوند، در انگلیس در دست چینی هاست.
منبع:https://www.tahlilbazaar.com
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.