دولت پیشبرد امور لبنان هرگونه مسئولیت خود در وضعیت نابهسامان اقتصادی و اجتماعی در این کشور را منکر شد.
در بیانیه رسمی این دولت که ریاست آن با «حسان دیاب» است آمده که تغییر معیارها و مفاهیم و وارونه جلوه دادن واقعیت کاری زشت است و این دولت پیش از استعفا به همه مسئولیتهای خود عمل و برنامههای مشخصی تنظیم کرد که منافع احزاب مانع از اجرای آن شد.
این بیانیه افزوده که دولت در سکوت به فعالیت خود ادامه میدهد و ترجیح میدهد که وارد مجادلات سیاسی جاری در کشور نشود، اما این بدان معنا نیست که در برابر مسئول جلوه دادن این دولت در قبال مشکلات کشور و اقدامات سیاسی و شبهنظامی و شخصیای که کشور را به این روز انداخت، سکوت کند.
در این بیانیه آمده که همه نهادهای مالی جهانی تأکید کرده بودند که اجرای برنامه نجاتی که دولت پیش از استعفای خود مطرح کرد، میتواند لبنان را وارد مسیر خروج از بحران کند.
دولت مستعفی لبنان در بیانیه خود تأکید کرده که ادامه فعالیتش با گذشت حدود 11 ماه از استعفا کاملا غیر قانونی است و از «کسانی که دستبسته منتظر ماندهاند تا چه پیش آید» خواسته که به مسئولیت ملی خود عمل کنند.
این دولت تأکید کرده که کسانی که عامل این بحران اقتصادی در کشور هستند باید محاکمه شوند.
لبنان در روزهای اخیر شاهد کمبود شدید بنزین و سوخت و افزایش چندباره قیمت نان بوده که به مشکلات اقتصادی و نارضایتی ها در این کشور دامن زده است.
با گذشت حدود 11 ماه از استعفای دولت دیاب، اختلافات سیاسی در این کشور مانع از تشکیل دولت جدید شده است.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.