بخش عمده این سرمایه گذاری 550 میلیون دلاری بعلاوه یک میلیارد و 300 میلیون دلاری که شرکت در دو سال گذشته جذب کرده قرار است در ساخت تکنولوژی های جدید برای خودروهای الکتریکی هزینه شود.
فاینانشال تایمز در گزارشی آورده که صندوق ملی سعودی دارای سهام عمده شرکت خودروسازی آمریکایی لوسید است اما مشخص نیست که آیا فناوری ها مربوط به دو گروه با اشتراک گذاشته خواهد شد یا خیر.
مک لارن نیز مانند دیگر شرکت های خودروسازی در پی شیوع کرونا با مشکلات بسیار زیادی مواجه شد و عملا از نظر مالی و اقتصادی به مرحله ورشکستگی رسید؛ به گونه ای که مجبور شد دفتر مرکزی خود در انگلستان را در ازای 170 میلیون پوند به یک شرکت سرمایه گذاری دیگر واگذار کند.
این درحالیست که سعودی ها خود را برای میزبانی اولین مسابقه فرمول 1 در ماه دسامبر در شهر ساحلی جده آماده می کنند.
سرمایه گذاری کشورهای حاشیه خلیج فارس در تیم های مطرح ورزشی همواره با انتقاداتی روبرو بوده و این سرمایه گذاری اخیر سعودی ها از این قاعده مستثنی نشد.
مدافعان حقوق بشر با انتقاد از اینگونه تصمیمات حاشیه نشینان جنوبی خلیج فارس و پذیرش آن از سوی طرف های غربی این کشورها را به پولشویی ورزشی متهم کرده اند.
بر اساس گزارش Grant Liberty در ماه مارس، سعودی برای افزایش اعتبار خود حداقل 1.5 میلیارد دلار صرف چنین رویدادهایی کرده است. اما صرف نظر از این جنجال ها، نکته مهم سرمایه گذاری سعودی در تکنولوژی های روز دنیاست که در چنین شرکت هایی تولید و عرضه می شوند.
سعودی در سال های اخیر نشان داده که پس از سرمایه گذاری در چنین شرکت هایی، در مراحل بعدی تلاش می کند شعبه یا بخشی از خط تولید آن را به عربستان منتقل کرده و به تولید چنین محصولاتی در کشور خود اقدام کند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.