اندیشکده آمریکایی بنیاد دفاع از دموکراسی در تحلیلی به قلم «بهنام بن طالب لو و آندرا استریکر» مینویسد: «علیرغم حمایت لفظی ابراهیم رئیسی از دیپلماسی هستهای، ایران سعی میکند مطالبات و خواستههای خود را در مسئله هستهای افزایش دهد و از غرب بیشتر اخاذی کند. در این راستا واشنگتن نباید به تهران اجازه دهد تا بازه زمانی بین زمان کنونی و دوران تنفیذ رئیسجمهور جدید بهعنوان مکانیسمی برای بهبود شرایط جذابتر استفاده کند.»
نویسنده در بخش پایانی یادداشت مینویسد: «ایدئال این است که هیئتهای آمریکایی و اروپایی برای دور هفتم مذاکرات برجام به وین بازنگردند و در مقابل برجام معیوب و ناقض را لغو و رژیم تحریمهای چندجانبه را علیه ایران دوباره آغاز کنند. جامعه بینالمللی باید به یاد داشته باشد رژیمی که بهراحتی اخاذی میکند، هرگز راضی نخواهد شد. پس از سه سال فشار حداکثری، اقتصاد ایران بهشدت نیازمند آرامش است. دولت بایدن و همتایان اروپایی او باید از اهرم قدرت و فشاری که دولت ترامپ در اختیارشان قرار داده، استفاده کنند و اجازه ندهند که ایران شرایط هستهای خود را از طریق اخاذی دیکته کند.»
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.