اندیشکده آمریکایی «واشینگتن انستیتو برای سیاست خاور نزدیک» در تحلیلی به قلم «دیوید شنکر» به تبیین و بررسی بحران سیاسی و اقتصادی لبنان و چالشهای آن بر منافع و سیاست ایالاتمتحده پرداخته است که در بخش زیر به نکات و گزارههای اصلی این یادداشت اشاره خواهیم کرد.
نویسنده در بخش پایانی یادداشت مینویسد: «تحریمها همچنان ابزار مفیدی هستند. واشنگتن باید فارغ از هرگونه نگاه فرقهای، به تحریم نخبگان سیاسی فاسد اقدام کند. البته این امر نهتنها مقامات حزبالله، بلکه باید متحدان سیاسی و دیگرانی که مانع تشکیل دولت اصلاحات میشوند را نیز شامل گردد.
دولت بایدن که به بازسازی روابط خود با شرکای اروپایی افتخار میکند، باید با آنها همکاری کند تا به تعهدات خود برای انتصاب نخبگان صالح و کارآمد لبنان عمل کنند.»
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.