پس از آن که پروازهای لوفتهانزا به روسیه مجوز نگرفت، برلین نیز اجازه تردد خطوط هواپیمایی روسی در حریم این کشور را نداد. هفت پرواز آئروفلوت به آلمان ملغی شدهاند. طرفین در دوران پاندمی مجوزها را ماهانه صادر میکنند.
آلمان در اقدامی متقابل، از دادن مجوز فرود به خطوط هواپیمایی روسی امتناع کرد. طبق اعلام وزارت ترابری فدرال، این تصمیم، واکنشی است به لغو پروازهای لوفتهانزا به مقصد شهرهای روسیه.
وزارت ترابری فدرال آلمان اعلام کرد تا زمانی که روسیه صدور مجوز برای پروازهای لوفتهانزا در ماه ژوئن را معوق بگذارد، آلمان نیز اجازه پرواز خطوط هواپیمایی روسی به مقصد این کشور را نمیدهد.
بر همین اساس، هفت پرواز شرکت دولتی “آئروفلوت” روسیه به آلمان منتفی شد. سه پرواز در روز سهشنبه اول ژوئن و چهار پرواز در روز چهارشنبه.
رویترز به نقل از سخنگوی وزارت ترابری فدرال آلمان نوشت، طرف روسی به دلیل پاندمی کرونا، توافقنامه دو جانبه ترافیک هوایی را به طور یکطرفه، در مارس ۲۰۲۰ معلق کرد. از آن زمان به بعد، پروازهای چارتر، ماه به ماه، مورد به مورد و توافقی مجوز گرفتهاند.
این سخنگو گفت که سازمان هواپیمایی روسیه به موقع به پروازهای لوفتهانزا در ماه ژوئن مجوز نداد و سفر صبح چهارشنبه مسافران لوفتهانزا به همین دلیل لغو شد: «در نتیجه و تا زمانی که این وضع ادامه داشته باشد، حریم هوایی آلمان نیز به روی پروازهای روسیه بسته خواهند بود.»
مسئولان خطوط هواپیمایی لوفتهانزا از لغو پروازها به مقصد روسیه اظهار تاسف کردهاند اما امیدوارند که مسکو به زودی مجوزهای لازم را صادر کند. خبرگزاری فرانسه به نقل از مدیران این شرکت مینویسد پرواز چهارشنبه شب از فرانکفورت به مقصد مسکو، قاعدتا باید طبق برنامه انجام شود.
بازداشت وبلاگنویس مخالف دولت بلاروس و فرود اجباری یک هواپیمای مسافربری به بهانه تهدید به بمبگذاری، بر مناسبات روسیه و اتحادیه اروپا سایه انداخته است. روسیه تنها متحد لوکاشنکو، رئیس جمهور خودکامه بلاروس است.
در حال حاضر، شرکتهای هواپیمایی اتحادیه اروپا به دلیل تحریمهای این اتحادیه علیه بلاروس، ناچارند پروازهای خود را از طریق روسیه انجام دهند. اما روسیه اخیرا به دو هواپیمای اتریش ایرلاین و ایرفرانس اجازه فرود در مسکو را نداد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.