شماری از فلسطینیان در حمله شب گذشته نیروهای امنیتی اسرائیل به محله الشیخ جراح در قدس اشغالی مجروح شدند و این درحالیست که پیش از آن نیز شهرک نشیان اسرائیلی به این محله و منازل شهروندان فلسطینی حمله کرده بودند.
هلال احمر فلسطین در قدس خبر داد که 20 نفر از جمله 16 نفر با گاز فلفل، دو نفر با گلوله پلاستیکی، دو نفر در پی ضرب و شتم و یک فرد مسن که از ناحیه سر آسیب دیده بود به بیمارستان منتقل شدند.
هلال احمر در بیانیه ای افزود: شهرک نشینان به سمت خودروی اورژانس سنگ پرتاب کردند و نیروهای اسرائیلی نیز به سمت خودروهای اورژانس آب می پاشیدند.
در همین راستا «یعقوب عرفه»، رئیس کمیسیون اهالی محله الشیخ جراح از شهروندان فلسطینی در محله های قدس اشغالی خواست به داد اهالی محله الشیخ جراح برسند که هدف تعرض وحشیانه از سوی نیروهای اسرائیلی و شهرک نشینان قرار می گیرند.
وی در گفت وگویی با العربی الجدید گفت: گروهی از شهرک نشینان و نظامیان اسرائیلی به ده ها شهروند فلسطینی حاضر در منزل شهید عمر القاسم حمله کردند و آنها را با سنگ و کوکتل مولوتف هدف قرار دادند.
عرفه اشاره کرد که منزل او و منزل شهید عمر القاسم همواره هدف تعرض شهرک نشینان اسرائیلی قرار می گیرد و نیروهای اسرائیل نیز جوانانی را که برای دفاع می آیند، به عقب میرانند.
شب گذشته و در پی مجروح شدن شماری از شهروندان فلسطینی در حمله نیروهای اسرائیلی و شهرک نشینان، تنش شدیدی در محله الشیخ جراح قدس اشغالی به وجود آمد و نیروهای اسرائیلی، نیروهای اضافی به محله آوردند.
نیروهای اسرائیل همچنین در شب گذشته 7 جوان فلسطینی از اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری را دستگیر کردند.
در همین رابطه «منتصر سمور»، مدیر انجمن اسرای فلسطینی در جنین به العربی الجدید گفت: نیروهای ویژه اسرائیل 6 جوان فلسطینی را در نزدیکی ایست بازرسی دوتان در جنوب غرب جنین و یک جوان دیگر را درون اراضی اشغالی 1948 دستگیر کردند.
وی اشاره کرد که پیش از این و در عصر روز گذشته نیز نیروهای ویژه اسرائیل دو جوان از اردوگاه جنین را دستگیر کرده بودند.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.