«محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق که طی سفری رسمی به پاریس رفته است، امروز سه شنبه بر لزوم مشارکت شرکت های فرانسوی در بازسازی عراق تاکید و با رئیس مجلس ملی فرانسه درباره برقراری مجدد پرواز بغداد – پاریس رایزنی کرد.
به گزارش دفتر رسانه الحلبوسی، وی در پاریس با «ریچارد ویران»، رئیس مجلس ملی فرانسه دیدار و درباره فعالسازی اقدام مشترک پارلمانی که در تقویت روابط دوجانبه و تقویت همکاری مشترک بین دو کشور در زمینه اقتصادی و سرمایه گذاری و همچنین همکاری امنیتی و اطلاعاتی برای مبارزه با تروریسم اهمیت دارد، گفت وگو کرد.
رئیس پارلمان عراق طی این دیدار بر اهمیت ورود شرکت های فرانسوی به بازارهای عراق و مشارکت در بازسازی این کشور و تسریع در اجرای پروژه های سرمایه گذاری در عراق از جمله فرودگاه موصل، متروی معلق بغداد و شماری از پروژه های مربوط به بخش انرژی تاکید کرد.
دو طرف همچنین به بررسی تلاش ها برای افتتاح مجدد خط هوایی بغداد – پاریس و لزوم تسریع در افتتاح آن با توجه به اهمیتی که در تعامل اقتصادی بین دو کشور دارد، پرداختند و این بخش را علاوه بر همکاری بانکی برای تسهیل فعالیت های بخش سرمایه گذاری، بر گسترش تعاملات اقتصادی تاثیرگذار دانستند.
از طرفی دیگر رئیس مجلس ملی فرانسه نیز حمایت کامل کشورش از عراق و حفظ حاکمیت آن و حمایت از تقویت توانایی های حکومت عراق و تداوم همکاری در جنگ امنیتی، اطلاعاتی و فنی با داعش برای مقابله با تفکر افراطی را، ابراز کرد.
وی ضمن ابراز تمایل کشورش برای ورود به بازارهای عراق و کمک به بازسازی عراق گفت که تلاش هایی از سوی فرانسه در این زمینه صورت گرفته و هدف ماموریت گروهی ویژه به ریاست وزیر خارجه فرانسه، تشویق شرکت های فرانسوی به کار در عراق است.
رئیس مجلس ملی فرانسه در پایان حمایت فرانسه از پرونده بازگشت آوارگان و بازگشت ثبات به شهرهای آزاد شده از دست داعش را اعلام کرد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.