نشریه امریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی به نقل از منابع آگاه در پنتاگون جزئیات تازهای از مواضع هدف قرار گرفته شده در حملات نظامی امروز امریکا در مرز عراق و سوریه منتشر کرد.
در این گزارش آمده که مقامات پنتاگون از چند هفته پیش در حال گردآوری اطلاعات درباره مواضع گروههای مسلح عراقی در نقاط مرزی با سوریه بودهاند و وزیر دفاع امریکا و رئیس ستاد ارتش اول هفته گذشته اطلاعات مربوطه را به رئیس جمهور امریکا دادهاند و او نیز با بمباران این سه نقطه موافقت کرده است.
براساس این گزارش، این حملات پس از آن صورت گرفته که از چند هفته پیش نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه در کنگره امریکا و شماری از مستشاران بلندپایه رئیس جمهور امریکا خواستار پاسخ مناسب به تهدید پهپادهایی شدهاند که اخیرا استفاده از آنها توسط گروههای مسلح در عراق افزایش یافته است.
از آوریل گذشته تا کنون دستکم 5 بار مواضع امریکا در عراق هدف حملات پهپادی قرار گرفته است. این حملات تاکنون تلفاتی نداشته اما موجب نگرانی شدید از افزایش تهدیدها علیه منافع امریکا شده است.
منابع امریکایی در پنتاگون به «نیویورک تایمز» گفتهاند که دو موضع هدف قرار گرفته شده در سوریه در حدود ساعت 1 بامداد به وقت محلی و با استفاده از جنگندههای F-15 و F-16 انجام شده است و بمبهای 500 و 2هزار پوندی را که با ماهواره هدایت میشود به این مواضع شلیک کردهاند.
این منابع گفتهاند که مواضع هدف قرار گرفته در سوریه به طور خاص برای انبار کردن و کارهای لجستیک استفاده میشده، اما موضعی که در عراق هدف قرار گرفته انبار و مرکز پهپاد توسط گروههای مسلح عراقی بوده است.
پنتاگون بامداد امروز (دوشنبه 28 ژوئن) با انتشار بیانیهای رسمی اعلام کرد که جنگندههایش دو زاغه سلاح و تأسیسات نظامی در سوریه و یک موضع در عراق را هدف قرار داده است.
این بیانیه افزوده که این مواضع متعلق به گروههای مسلح عراقی مانند کتائب حزبالله و کتائب سیدالشهداء بوده «که در حملات علیه افراد و تأسیسات امریکایی در عراق دست دارند».
پنتاگون ادعا کرده که این حملات نشاندهنده جدیت رئیس جمهور امریکا در حمایت از ملت امریکاست و مدعی شده که این حملات «به لحاظ حقوقی در چارچوب حق دفاع از خود جای میگیرد و برای رویارویی با تهدیدها لازم بوده است».
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.