«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات بی پایه و اساس علیه ایران مدعی شد که وی مصمم است تا از «دست یابی ایران به توانمندی های نظامی هسته ای» جلوگیری کند.
بنت این ادعاها را در جریان دیدارش با «فرانک والتر اشتاین مایر» رئیس جمهور آلمان مطرح کرده است. آنها در این دیدار بار دیگر ادعای واهی «تهدید ایران هسته ای» را تکرار کردند. نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که جامعه بینالملل نباید با بازگشت به برجام به تقویت ایران کمک کند.
بنت پیشتر هم مدعی شده بود که پیروزی «سید ابراهیم رئیسی» در انتخابات ریاست جمهوری ایران «آخرین زنگ بیدار باش» برای قدرت های جهانی مبنی بر عدم بازگشت به توافق هسته ای با ایران موسوم به «برجام» است.
بنت با لفاظی مبنی بر اینکه ایران نباید سلاح هسته ای داشته باشد و این «موضع روشن و ثابت اسرائیل» در این زمینه است، ادعا کرده بود که پیروزی رئیسی «سیگنالی دقیقه نودی قبل از بازگشت به توافق هسته ای است برای اینکه (قدرت های جهانی) بفهمند با چه کسی مشغول معامله هستند و چه رژیمی را دارند تقویت می کنند».
به گزارش مهر، پیش از این دیدار نیز اشتاین مایر در آستانه سفرش به فلسطین اشغالی مدعی شده بود که نگرانیهای رژیم صهیونیستی از بابت ایران جایز است و در ادامه ادعایش افزوده بود: «نگرانیهای اسرائیل درباره تهدید برخورداری ایران از تسلیحات هستهای، قطعاً موجه است. من در طول سالهای مذاکرات دشوار با ایران، دائماً از این نگرانیها مطلع بودم و گفتوگوهای زیادی با اسرائیل در خصوص این موضوع داشتم که جدیدترین مورد همین چند هفته پیش با روون ریولین (همتای اسرائیلی) و رئیس ستادکل ارتش اسرائیل در برلین بود».
اشتاین مایر در ادامه مدعی شده بود: «در خصوص بحث ایران، برلین-تل آویو یک هدف راهبردی مشترک دارند: ایران نباید به تسلیحات هستهای دست پیدا کند. ما همچنان خواستار محدود کردن برنامه موشکی ایران و فعالیتهای ثباتزدای این کشور در سطح منطقه هستیم».
منبع:https://www.mehrnews.com
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.