وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد 250 کارشناس سازمان ملل برای نظارت بر انتخابات پارلمانی زودهنگام به زودی وارد کشور خواهند شد.
این در حالی است که برخی گروهها نظیر جریان صدر، حزب کمونیست و ائتلاف المنبر العراقی از تحریم انتخابات آتی خبر داده اند در مقابل، کمیساریای عالی انتخابات تاکید کرده است انصراف برخی گروهها از حضور در انتخابات، تاثیری بر برگزاری آن در موعد مقرر ندارد.
«فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق شامگاه روز جمعه در مقر سازمان ملل در نیویورک با «کریغ جاینس»، رئیس تیم حمایت انتخاباتی سازمان ملل و تیم امنیتی همراه وی درباره آمادگیهای لازم برای برگزاری انتخابات در زمان مشخص اعلام شده دیدار و گفتوگو کرده بود.
بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه عراق، فواد حسین در این دیدار تاکید کرد دولت به اقدامات خود برای برگزاری انتخاباتی سالم و مطابق با معیارهای بینالمللی در زمان مقرر ادامه میدهد و بغداد از موضع حمایتی شورای امنیت از پرونده انتخابات عراق تشکر می کند.
کریغ جاینس، رئیس تیم حمایت انتخاباتی سازمان ملل در این دیدار تاکید کرد: سازمان ملل برای تقویت تلاشهای انتخاباتی، 150 کارشناس را به کار خواهد گرفت و این افراد به عنوان تیم آمادهسازی جهت نظارت بر انتخابات فعالیت خواهند کرد و در چهار مرکز اصلی انتخاباتی در عراق تقسیم خواهند شد همچنین در ماه سپتامبر آتی، 100 کارشناس سازمان ملل به عنوان ناظر اصلی بر انتخابات به عراق اعزام خواهد شد.
وی اظهار داشت: تلاشهای سازمان ملل در حمایت از انتخابات در دو زمینه تمرکز دارد؛ کمک فنی و نظارت بر انتخابات تا هیات سازمان ملل برای کمک به روند انتخاباتی در عراق، بزرگترین تیم باشد همچنین تیم ارتباط راهبردی به زودی وارد بغداد خواهد شد.
این در حالی است که برخی گروههای سیاسی عراق نقش سازمان ملل به عنوان ناظر در انتخابات را «دخالت در پرونده انتخاباتی» این کشور توصیف می کنند.
انتخابات پارلمانی زودهنگام عراق قرار است در 10 اکتبر آتی برگزار شود.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.