به گزارش روزنامه جروزالم پست، وی شصت و نهمین شهروند عرب اسرائیلی است که در سال ۲۰۲۱ کشته میشود و پنجمین قتل در پنج روز گذشته است.
جرم و جنایت در مناطق عربنشین اسرائیل بالاست و عربهای اسرائیلی پلیس را بابت ناکامی در سرکوب باندهای تبهکار و نادیده گرفتن خشونت سرزنش میکنند.
نخست وزیر اسرائیل ماه گذشته در دیدار با مقامهای ارشد دولت و پلیس، به بررسی موضوع و یافتن راهی برای مقابله با این مشکل در جامعه عرب پرداخت.
به گزارش شبکه آی۲۴، نفتالی بنت خشونت و جرم و جنایت در جامعه عربهای اسرائیل را یک «معضل ملی» توصیف کرد که سالها از آن غفلت شده است.
در سال گذشته میلادی، ۲۰۲۰، آمار شهروندان عرب اسرائیلی که بر اثر خشونت کشته شدند ۹۶ تن بود.
هادی عمرو، فرستاده و معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور اسرائیل و فلسطین، ماه گذشته سفری یک هفتهای خود را به بیتالمقدس، رامالله، بیتلحم و تلآویو داشت. وی در پایان سفرش ضمن هشدار نسبت به اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل تشدید بحران اقتصادی و سیاسی و فرسایش مشروعیت آن در حال فروپاشی است، از اسرائیل خواست اقدامات لازم را برای حمایت از آن اتخاذ کند تا از آشفتگی و هرج و مرج جلوگیری به عملآید.
هادی عمرو، وضعیت تشکیلات خودگردان فلسطین را به «جنگل خشکی که میتواند با یک جرقه کوچک آتش گیرد»، تشبیه کرد و افزود که در هیچ زمانی تشکیلات خودگردان فلسطین را در چنین وضعیت دشوار و ناهنجاری ندیده است. وی با ابراز نگرانی نسبت به بحران شدید اقتصادی که مانع پرداخت حقوق کارمندان فلسطینی میشود، خاطرنشان کرد که تداوم وضعیت فعلی میتواند منجر به فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین شود.
البته هادی عمرو پس از هفت روز دیدار و ملاقات با مقامات اسرائیلی، از جمله نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل و دیدار با مقامات فلسطینی و در راس آنها محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رهبران جامعه مدنی فلسطین، اقدام به ارزیابی وضعیت تشکیلات خودگردان فلسطین کرد. منابع فلسطینی که پیگیر دیدارهای هادی عمرو بودند، اظهار داشتند که معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور اسرائیل و فلسطین در جلسات خود با مقامات فلسطینی و مسئولان سازمانهای جامعه مدنی سعی میکرد به سخنان آنها گوش فرا دهد بدون اینکه موضع مشخصی اتخاذ کند. این در حالی است که هادی عمرو تأکید کرد که قصد ندارد دو طرف نزاع را تحت فشار قرار دهد، یا اینکه از آنها التماس کند که برای بهبودی اوضاع گام بردارند. با این حال وی به اسرائیل هشدار داد که وخامت اوضاع تشکیلات خودگردان فلسطین به طور یکسان بر فلسطینیها و اسرائیلیها تأثیر خواهد گذاشت.
منبع:https://www.independentpersian.com/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.