بنی گانتس جمهوری اسلامی را بزرگترین تهدید علیه صلح در منطقه و جهان خواند و بر عزم اسرائیل برای دفاع از خود تاکید کرد. او میگوید حزبالله با حمایت ایران از وضعیت بحرانی لبنان برای اقدام علیه اسرائیل سوءاستفاده میکند.
وزیر دفاع اسرائیل در دیدار با برخی فرماندهان نظامی در مرز لبنان هشدار داد که اسرائیل در برابر پیشبرد برنامههای اتمی جمهوری اسلامی دست روی دست نخواهد گذاشت.
به نوشته “اورشلیمپست” بنی گانتس، شامگاه سهشنبه ۱۹ مرداد با اشاره به حمله پهپادی هفتم مرداد به کشتی “مرسر استریت” در دریای عمان، که مسئولیت آن متوجه جمهوری اسلامی است، ایران را بزرگترین تهدید صلح منطقهای و جهانی خواند.
در حمله به کشتی مرسر استیریت که با پرچم لیبریا حرکت میکرد و تحت مدیریت شرکت زودیاک، متعلق به یک میلیاردر اسرائیلی فعالیت میکند، دو شهروند بریتانیایی و رومانیایی کشته شدند.
ستاد نیروهای مرکزی آمریکا (سنتکام) و وزیران خارجه کشورهای گروه هفت در بیانیههایی جمهوری اسلامی را عامل این حمله معرفی کردهاند.
حمله به کشتی تجاری با پهپاد شاهد ۱۳۶؟
باربارا وودوارد، سفیر بریتانیا در سازمان ملل به تازگی در جمع خبرنگاران گفته شواهد و اسنادی وجود دارد که نشان میدهد در حمله به کشتی مرسر استریت از یک پهپاد مدل “شاهد ۱۳۶” استفاده شده که فقط در ایران تولید میشود.
وزیر دفاع اسرائیل با اشاره به حمله موشکی اخیر شبهنظامیان حزبالله، این گروه اسلامگرای افراطی را متهم کرد که به سوءاستفاده از بحران اقتصادی لبنان، با دخالت مستقیم جمهوری اسلامی علیه اسرائیل اقدام میکند.
بنی گانتس تهدید کرد در صورت ادامه اقدامهای جمهوری اسلامی و گروههای نیابتی علیه اسرائیل واکنشهای این کشور وارد مرحله تازهای خواهد شد.
در بحبوحه دور جدید تنشها میان جمهوری اسلامی و اسرائیل سایت “نورنیوز” نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ایران از ورود یک زیردریایی و دو ناو جنگی اسرائیلی به آبهای دریای سرخ خبر داد. اسرائیل این خبر را تائید یا تکذیب نکرده است.
گانتس از جامعه جهانی خواست برای خاتمه دادن به “تجاوزگریهای ایران” افدام کند و در عین حال تصریح کرد که اسرائیل همچنان در برابر تلاش جمهوری اسلامی برای تبدیل شد به تهدیدی علیه موجودیت اسرائیل و ارسال مهمات پیشرفته برای گروههای نیابتی در مرزهای این کشور به دفاع از خود ادامه خواهد داد.
منبع:https://www.dw.com/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.