فرودگاه بینالمللی حمد در قطر به رتبه نخست جایزه اسکایترکس فرودگاههای جهان رسید، و فرودگاه چانگی سنگاپور را برای اولین بار پس از حدود یک دهه، از جایگاه اول پایین کشید.
چانگی پس از هشت سال صدرنشینی، در حقیقت به جایگاه سوم تنزل کرد و مغلوب دوحه و فرودگاه هاندای توکیو شد که جایگاه دوم را از آن خود کرد.
بر اساس اعلام اسکایترکس، رایگیری عمومی بین اوت ۲۰۲۰ و ژوییه ۲۰۲۱ انجام شد، و برخی مسافران بر مبنای تجربههای قبل از همهگیری کرونا و برخی با توجه به سفرهای اخیر، فرودگاه موردعلاقهشان را انتخاب کردند.
ادوارد پلیستد از اسکایترکس گفت: «در حالی که همهگیری کرونا بر مراکز مسافرتی سراسر جهان اثر گذاشته است، فرودگاه بینالمللی حمد ضمن ارائه استانداردهای ایمنی و سلامت بیشتر، بیتوجه به اختلال جهانی در سفرها به طرحهای توسعهاش ادامه داد.»
او در ادامه افزود: «بهعنوان شریک فرودگاهی رسمی جام جهانی فوتبال قطر ۲۰۲۲، امیدواریم فرودگاه بینالمللی حمد در کمک به میزبانی چنین رویداد مهمی موفق باشد.»
فرودگاه بینالمللی حمد همچنین برنده جایزه بهترین فرودگاه خاورمیانه، بهترین فرودگاه جهان در طبقهبندی ۲۵ تا ۳۵ میلیون مسافر، و بهترین خدمه فرودگاهی خاورمیانه شده است.
در فهرست سایر جوایز سال ۲۰۲۱ که اسکایترکس اعلام کرد، فرودگاه استانبول مترقیترین فرودگاه جهان نامیده شد؛ چانگی سنگاپور برنده جایزه بهترین خدمه فرودگاهی جهان شد؛ فرودگاه بینالمللی بایون گوانگژو بهترین فرودگاه چین خوانده شد؛ و فرودگاه مونیخ بهترین فرودگاه اروپا نامیده شد.
به جوایز سال ۲۰۲۱ یک طبقهبندی جدید اضافه شد که برای قدردانی از بهینهسازیهای فرودگاههای جهان برای افزایش استانداردهای سلامت، بهداشت و ایمنی در دوران همهگیری است.
فرودگاه هیترو تنها شرکتکننده بریتانیایی در میان ۳۹ فرودگاه بود که مدال فرودگاه ممتاز کوویدـ۱۹ در جوایز ۲۰۲۱ را دریافت کرد.
جایزه فرودگاههای جهان جایزهای مستقل است و بودجه نظرسنجیها و جوایز را اسکایترکس تامین میکند.
۱۰ فرودگاه برتر جهان
۱) فرودگاه بینالمللی حمد
۲) فرودگاه هاندای توکیو
۳) فرودگاه چانگی سنگاپور
۴) فرودگاه بینالمللی اینچون
۵) فرودگاه بینالمللی ناریتا
۶) فرودگاه مونیخ
۷) فرودگاه زوریخ
۸) فرودگاه هیترو لندن
۹) فرودگاه بینالمللی کانسای
۱۰) فرودگاه بینالمللی هنگکنگ
منبع:https://www.independentpersian.com/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.