امیرعبداللهیان: در بغداد در جایگاه واقعی ایران ایستادم/عربستان برای از سرگیری ارتباط در انتظار استقرار دولت جدید است
عربی
درخواست نچیروان بارزانی از سازمان ملل برای حل مشکلات بین بغداد و اربیل
رئیس اقلیم کردستان عراق در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل خواستار میانجیگری فرستاده ویژه سازمان ملل در عراق بین بغداد و اربیل شد.
2021-04-19/21:23 خواندن این مطلب 1 دقیقه زمان میبرد
نچیروان بارزانی
میدل ایست نیوز: «نچیروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان امروز دوشنبه نامه ای به «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل و کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل فرستاد.
بارزانی در این نامه خواست فرستاده ویژه سازمان ملل در عراق اختیارات بیشتر و نقش گسترده تری برای میانجیگری بین دولت فدرال عراق و دولت اقلیم کردستان در جهت حل مشکلات دو طرف به خصوص اجرای ماده 140 قانون اساسی و مشکل نفت و توزیع درآمدها داشته باشد.
رئیس اقلیم کردستان همچنین در این نامه، حمایت دولت فدرال از درخواست عراق از شورای امنیت برای افزایش نقش سازمان ملل در نظارت بر انتخابات عراق و اطمینان از اینکه انتخابات اکتبر درست و به دور از هرگونه تخلف برگزار شود را اعلام کرد.
وی خواست متن قطعنامه جدید شورای امنیت در خصوص عراق شامل حمایت رسمی برای اجرای توافق بین دولت فدرال عراق و اقلیم کردستان در خصوص بودجه و مذاکرات بر سر تمامی موارد اختلاف بین دو طرف باشد.
رئیس اقلیم کردستان در پایان نامه نیز خواستار کمک های بشردوستانه بیشتر و حمایت گسترده تر از آوارگان اقلیم کردستان و بهبود شرایط زندگی آنها در اردوگاه ها شد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.