«مسعود بارزانی»، رهبر حزب دمکرات کردستان در دیدار با «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد که خطر تروریسم همچنان باقی است.
بارزانی عصر روز گذشته از امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و هیئت همراه وی استقبال کرد.
در این دیدار، بارزانی ضمن خوشامدگویی از مکرون، از مردم و کشور فرانسه قدردانی کرد که در شکست دادن داعش از مردم کردستان و نیروهای پیشمرگه حمایت کردند و آن را یک تاریخ مشترک افتخارآمیز میان دو ملت توصیف نمود.
بارزانی، اظهار داشت که مردم کردستان از فرهنگ همزیستی برخوردار هستند و داعش نتوانست این فرهنگ را از مردم کردستان بگیرد و نتوانست در جامعه کوردستان برای خود جا باز کند.
رهبر حزب دموکرات کردستان از تلاشهای رئیس جمهور فرانسه برای کمک به عراق قدردانی و تاکید کرد که آن تلاشها مایه امیدواری است.
در این دیدار مکرون نیز اظهار داشت که به دیدار با بارزانی آمده تا احترام و دوستی میان دو ملت و تداوم پایبندی فرانسه به جنگ با تروریسم را یادآور شود.
وی تاکید کرد که نیروهای پیشمرگه شجاعانه جنگیدند و الهامبخش بودند و نشان دادند که حمایت خارجی بدون وجود رزمندگان شجاع موفق نخواهد شد.
درباره جنگ با تروریسم نیز، بارزانی خطاب به رئیس جمهور فرانسه گفت که خطر تروریسم همچنان باقی است، چرا که عوامل ظهور تروریسم و افراطگرایی باقی هستند.
در این دیدار همچنین روابط میان اقلیم کردستان و بغداد و موانع پیش روی فرآیند سیاسی عراق و انتخابات آینده این کشور بررسی شده و طرفین امیدوار شدند که برگزاری انتخابات، ایجاد تغییر و پیشرفت و تحقق خواست و اراده شهروندان را به دنبال داشته باشد.
اوضاع سنجار و بخش های کردنشین سوریه از دیگر موضوعهای مورد گفتگو در این دیدار بودند و بارزانی نگرانی خود را نسبت به آینده کردها در سوریه به مکرون ابراز داشت.
در پایان دیدار، بارزانی مجسمه پیشمرگ را به عنوان نماد مقاومت مردم کردستان در مقابل تروریسم به مکرون تقدیم نمود. مکرون نیز نشان جمهوری فرانسه را به بارزانی اهدا کرد.
بارزانی، سپس مکرون را برای دیدار با خانواده شهید هوجام سورچی (پیشمرگ شهید شده به دست داعش) و شماری از پیشمرگهای خانم در نیروی انتظامی اقلیم کردستان همراهی کرد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.