«سامح شکری»، وزیر امور خارجه مصر و «فیصل المقداد»، رئیس دستگاه دیپلماسی سوریه در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار کردند و به بررسی راه های پایان بحران در سوریه پرداختند.
«احمد حافظ»، سخنگوی وزارت خارجه مصر با انتشار توئیتی گفت: وزرای خارجه مصر و سوریه در مقر هیئت مصر در نیویورک برای بررسی راه های پایان بحران در سوریه دیدار کردند.
وزیر امور خارجه سوریه در این دیدار بر اهمیت روابط بین دو کشور به ویژه در سایه پیوندهای تاریخی میان آن دو تاکید کرد.
المقداد به تحولات بحران سوریه اشاره و بر اهمیت بسیج تلاش ها برای حل آن و احترام به حاکمیت سوریه و تمامیت ارضی آن تاکید کرد.
این نخستین دیدار بین طرفین از زمان آغاز ناآرامی ها در سوریه است.
پیش از این نیز وزیر خارجه سوریه در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل متحد با شماری از وزرای کشورهای عربی و خارجی در نیویورک دیدار کرده بود.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.