تاکید رئیس جمهوری لبنان بر بازگرداندن اموال قاچاق شده به بانک‌های اروپایی

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد اصلاحات، نبرد اساسی است که دولت جدید پس از هموارسازی موانع داخلی و خارجی پیش روی دولت با آن دست و پنجه نرم خواهد کرد.

«میشل عون»، رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد اصلاحات، نبرد اساسی است که دولت جدید پس از هموارسازی موانع داخلی و خارجی پیش روی دولت با آن دست و پنجه نرم خواهد کرد.

عون در دیدار با «جوزف بورل»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی در کاخ بعبدا بر تداوم کمک به لبنان تاکید کرد و اظهار داشت کمک اتحادیه اروپا در بازگرداندن اموال قاچاق شده به بانک‌های اروپایی حائز اهمیت است.

رئیس جمهوری لبنان در ادامه بر تداوم حسابرسی مالی علیرغم موانع پیش روی آن برای مبارزه با فساد تاکید کرد.

در مقابل، بورل اظهار داشت: ما نگران بحران سیاسی و اقتصادی لبنان هستیم و اتحادیه اروپا حمایت خود را از مردم لبنان اعلام می‌کند.

وی تأکید کرد که من یک پیام قاطع به مقامات سیاسی لبنان می‌دهم مبنی بر اینکه بحران کنونی این کشور کاملاً داخلی است و پیامدهای زیادی برای ملت بزرگ لبنان خواهد داشت، بنابراین مقامات لبنانی باید مسئولیت خود را به عهده گرفته و بعد از تشکیل سریع دولت بلافاصله اصلاحات اساسی را اجرا کنند.

نماینده اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه این اتحادیه منابع لازم برای کمک به لبنان را دارد اعلام کرد که بدون اقدام لبنان به انجام اصلاحات ما نمی‌توانیم به این کشور کمک کنیم.

بورل اظهار داشت، در صورت ادامه این وضعیت ممکن است شورای اتحادیه اروپا شخصیت‌های لبنان را تحریم کند و ما ترجیح می‌دهیم که این اتفاق نیفتد و امیدواریم مجبور به این کار نشویم؛ البته این امر در دست مقامات لبنان است که به این وضعیت پایان دهند.

وی در پایان تاکید کرد که لبنان در آستانه فروپاشی مالی قرار گرفته و این عادلانه نیست که بگوییم بحران لبنان مربوط به مسئله آوارگان است.

رئیس جمهوری لبنان همچنین به مسئله آوارگان سوری اشاره کرد و اظهار داشت که موضع لبنان درباره ضرورت بازگشته این آوارگان ثابت است؛ چراکه لبنان دیگر تحمل پیامدهای آن را ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد، اجرای اصلاحات نبرد اصلی دولت است که پس از عبور از موانع داخلی و خارجی در برابر تشکیل کابینه برای آن اقدام خواهد کرد.

روز گذشته «جوزف بورل» نماینده عالی اتحادیه اروپا وارد لبنان شد و سفر او به این کشور 2 روز ادامه خواهد داشت.

بحران سیاسی و اقتصادی لبنان که از اواخر سال ۲۰۱۹ آغاز شد شدیدترین دوران بی‌ثباتی کشور از زمان پایان جنگ داخلی پانزده ساله این کشور در سال ۱۹۹۰ است.

از شروع بحران اقتصادی اخیر ارزش پول ملی لبنان حدود ۹۰ درصد سقوط کرده و بیکاری به شدت افزایش یافته است.

بهای کالاهای اساسی و نرخ تورم به شکل سرسام آوری افزایش یافته و نهادهای مدنی و کارشناسان اقتصادی می‌گویند که حدود نیمی از جمعیت کشور اکنون زیر خط فقر هستند.

دولت لبنان سال گذشته اعلام کرد که قادر نیست بدهی‌های خارجی خود را بپردازد و ذخایر ارز خارجی بانک مرکزی لبنان که اقتصادش به شدت به واردات وابسته است به شدت کاهش یافته است.

جامعه بین‌المللی و نهادهای مالی مانند بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول کمک مالی به لبنان را به انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی عمیق و تشکیل دولت مستقل از نفوذ احزاب و گروه‌های سیاسی مشروط کرده‌اند.

دولت قبلی لبنان در پی انفجار مهیب اوت ۲۰۲۰ در بندرگاه بیروت استعفا داد ولی به عنوان دولت موقت امور جاری کشور را اداره می‌کند. در آن انفجار بیش از ۲۰۰ نفر کشته و حدود شش هزار نفر زخمی شدند و هزاران ساختمان مسکونی و تجاری ویران شد و یا به شدت آسیب دیدند.

 

منبع:https://mdeast.news

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟