اظهارات فرمانده واحد تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی درباره ایران و محور مقاومت

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در هفته گذشته اعلان خبر پایان دوران خدمت درور شالوم فرمانده ارشد واحد تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی سبب شد تا روزنامه یدیعوت اخرونوت مصاحبه مفصلی را با وی ترتیب دهد.

شالوم که از سال 2016 در این سمت منصوب شده است پیش از این در سالهای 1990 در تیم مذاکره کنندگان رژیم با نمایندگان فلسطینی حضور داشته و از جمله چهره های برجسته اطلاعاتی است که در گزارش اطلاعاتی سال 2000 خطر آغاز انتفاضه دوم را پیش بینی کرده بوده است. وی همچنین در زمره طراحان عملیات حمله به تاسیسات هسته ای سوریه در سپتامبر سال 2007 جای داشته است و از چهره های نزدیک به عاموس یادلین قلمداد می شود.

             ژنرال درور شالوم

این فرمانده نظامی در بخش نخست مصاحبه خود با اشاره به سخنرانی مجازی اخیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل و ادعای استقرار برخی پایگاه های نظامی حزب الله در مناطق مسکونی شهر بیروت با دفاع از عملکرد واحد تحت امر خویش مدعی شد که دبیرکل حزب الله در برابر قدرت و نفوذ اطلاعاتی ما احساس شرمساری می کند. او در ادامه با تاکید بر عواملی چون گسترش موج کرونا و انفجار بیروت احتمال درگیری میان حزب الله و ارتش رژیم صهیونیستی را بعید دانست اما در ادامه در واکنش به سوالی درباره انتقام گیری حزب الله از این رژیم به جهت شهادت یکی از نیروهایش افزود: «نگرانی من از نوع اقدامی است که ممکن است از سوی طرف مقابل ما سر بزند و به وقوع جنگی فراگیر منجر شود.»

وی در ادامه افزود: « (سیدحسن) نصرالله در داخل لبنان در فشار است؛ او همچنین 2000 نفر از نیروهایش را در جنگ سوریه از دست داده است و فساد سازمانی و ناتوانی در جذب نیروی انسانی جدید به مهم ترین چالش های پیش روی حزب الله مبدل شده اند. در نتیجه می توان گفت قدرت بازدارندگی ما در برابر حزب الله تقویت شده و (سید حسن) نصرالله نیز به خوبی این وضعیت را درک نموده است.» شالوم در واکنش به سوالی درباره اتهام زنی حول مالکیت حزب الله بر نیترات آمونیاک موجود در محل انفجار حادثه بندر بیروت اذعان داشت که ضمن عدم تمایل برای پاسخ به سوال فوق، ارزیابی خویش را در اختیار نهادهای مرجع و موردنیاز قرار داده است.

ژنرال شالوم در ادامه با ورود به موضوع ایران اذعان داشت که به لطف هسته های منطقه ای حاضر در خاورمیانه، تهران همچنان مهم ترین مرجع تهدید برای اسرائیل قلمداد می شود و از حماس تا جهاد و حزب الله همگی رویکردی تهاجمی در قبال ما داشته و پس از این نیز این رویه را دنبال خواهند نمود. شالوم سپس امکان وقوع درگیری نظامی میان ایران و رژیم را به دلیل هراس کشورمان از واکنش آمریکا بسیار بعید دانست؛ اما تاکید نمود که ایران همچنان به مسیر توسعه و پیشرفت هسته ای خود ادامه خواهد داد و سانتریفیوژهای مدرن تری را به کار خواهد گرفت. او در عین حال مدعی شد که تهران در حال حاضر تنها دو سال با تولید سلاح هسته ای فاصله دارد که این امر زحمت مضاعفی را بر ما (ارتش رژیم) تحمیل می سازد.

صفحه نخست مصاحبه روزنامه یدیوت اخرونوت با ژنرال درور شالوم

این فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به پرسشی درباره خروج آمریکا از برجام و تاثیر آن بر آتیه امنیت ملی رژیم گفت: «هنوز مشخص نیست که خروج از برجام موجد تامین منافع و امنیت ما باشد. این توافق در عمل زمینه مناسبی را برای گسترش نفوذ ما مهیا می ساخت. با این حال می توانم بگویم ایران تا به زانو درآمدن فاصله دارد، اما روشن است که از جنگ هراس دارد؛ در نتیجه می توان گفت تهران هیچ گاه از غنی سازی 20 درصد فراتر نخواهد رفت، اما می کوشد تا با تسریع روند تحقیق و توسعه زمان تولید بمب را به حداقل برسانند.» ژنرال درور شالوم همچنین درباره پروژه فشارحداکثری بر ضد کشورمان افزود: «ایران قدرتی است که رو به ضعف نهاده است اما این مساله به معنای توقف ایران نخواهد بود.»

فرمانده واحد تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در رابطه با ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «ترور (سردار) سلیمانی یک رخداد برجسته راهبردی در سطح منطقه به شمار می رود…. از زمان وقوع این ترور از تحرکات ایران در سطح منطقه به میزان قابل توجهی کاسته شده و در عمل هیچ فردی نیز توانایی پر کردن جای خالی او را ندارد.» شالوم با این حال در ادامه ضمن هشدار نسبت به ظرفیت های نظامی ایران به ویژه در بخش طراحی راکت های دقیق، پهپادها و موشک های کروز از همگان خواست تا ایران را دست کم نگیرند.

وی سپس با ورود به موضوع کرانه باختری و نوار غزه در گام نخست مدعی شد که در سایه اجرای سیاست های موردنظر وی حماس دیگر به مثابه تهدیدی وجودی و حیاتی برای اسرائیل به شمار نمی رود. او در ادامه ضمن اشاره به تسهیل روند فعالیت های اقتصادی در درون نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی ادعا کرد که نه گروه های مقاومت فلسطینی،  بلکه ایران و خطر فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطینی در کرانه باختری دو مرجع مهم تهدید برای امنیت ملی حال حاضر اسرائیل به شمار می روند. از همین رو در بخش های پایانی مصاحبه خویش تحکیم موقعیت و جایگاه تشکیلات خودگردان را مقوم امنیت ملی رژیم و مانعی مهم بر سر راه انفجار جوانان خشمگین فلسطینی در کرانه باختری قلمداد می کند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟