آغاز رزمایش نظامی «پیکان کشنده» ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای لبنان و سوریه

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید

ارتش رژیم صهیونیستی از روز یکشنبه هفته گذشته مانور نظامی «پیکان کشنده» را با هدف شبیه سازی نبرد همزمان در چند جبهه در مناطق مرزی شمالی سرزمین های اشغالی و هم جوار با مرزهای سوریه و لبنان آغاز نموده است.

این مانور به ویژه به سبب تنش ماه های اخیر میان حزب الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی از اهمیت مضاعفی برخوردار شده است. علاوه بر این در شرایطی که بسیاری از رزمایش های از پیش برنامه ریزی شده به دلیل شیوع کرونا و بحران بودجه به حالت تعلیق درآمده بود، اما آویو کخاوی رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل بر آن شد تا با توجه به ملاحظات امنیتی و تهدیدات محیط پیرامونی علی رغم فشار برخی فرماندهان عالی رتبه بر برگزاری این مانور اصرار ورزد.

 

آویو کخاوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی

مهم ترین مرحله این مانور شبیه سازی حمله به یک روستای مرزی واقع در خاک لبنان بود که در محدوده جنگلی مرکز تمرینات نظامی «جلیله» بازسازی شد. بنی گانتز وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نیز با حضور در محل برگزاری این رزمایش ضمن ابراز خرسندی از عملکرد واحدهای نظامی در جریان تمرینات نظامی با خطاب قراردادن مردم لبنان اظهار داشت: «مردم لبنان باید بدانند که حزب الله عامل مشکلات آنهاست و نه اسرائیل.» وی در ادامه با اشاره به تهدیدات سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان افزود: «لبنانی ها باید بدانند که برای هر حمله حزب الله به ما هزینه سنگینی متحمل خواهند شد.»

اما یکی از مهم ترین رخدادهای رزمایش حاضر نخستین حضور واحد زنان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در خط مقدم رزمایش و هدایت یک پهپاد به داخل حریم هوایی لبنان با هدف جمع آوری اطلاعات درباره فعالیت های حزب الله در جوار مرزهای شمالی سرزمین های اشغالی بود. اهمیت این رخداد از آنروست که براساس ضوابط سازمانی ارتش رژیم صهیونیستی به کارگیری زنان در خطوط مقدم جبهه های نظامی تا چندی پیش ممنوع اعلام شده بود. اما در ماه می چهار تن از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال عریضه ای به دادگاه عالی رژیم، خواهان اعمال فشار بر ارتش به منظور استخدام نیروها در کلیه واحدهای نخبه کماندویی به دور از تبعیض جنسیتی شدند. در همین راستا در ماه آگوست ارتش رژیم صهیونیستی تحت فشار دادگاه عالی سرانجام با تشکیل کمیته ای ویژه، به زنان اجازه داد تا در کلیه مناصب نظامی عهده دار مسئولیت شوند. البته زنان همچنان از حضور در واحدهای زرهی، زیردریایی و برخی واحدهای شناسایی همچون سیرت میتکال و واحد 13 نیروی دریایی منع شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟