وقتی تغییرات آب و هوایی ارتش ایالات ‌متحده را پریشان می‌کند

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید

با توجه به تهدیداتی که تغییرات آب و هوایی بر منابع اقتصادی، انسانی، امنیتی و اخلاقی ایالات‌متحده می گذارد و با درنظرداشت این واقعیت که پاسخگویی به این تهدیدات روبه رشد فوریت جدی می ­طلبد، کاهش بودجه نیروهای نظامی باعث کاهش مدیریت مؤثر پیامدهای تغییرات اقلیمی اعم از سیل ­ها، رانش زمین، مهاجرت ­ها و… خواهد شد.

وود در این مقاله به بررسی تأثیرات گنجانده شدن تغییرات اقلیمی در فهرست تهدیدات امنیت ملی آمریکا می­ پردازد. وی از گسترده بودن دستور کار ”تهدید امنیتی” ایالات‌متحده انتقاد می­کند و معتقد است این اقدام آستانه حساسیت تصمیم گیران را کاهش و از ایجاد اولویت‌بندی درست درباره تهدیدات جلوگیری می­کند. وود سپس به انتقاد از جناح ’پیشرو” حزب دموکرات به دلیل درخواست این جناح برای کاهش بودجه نظامی پنتاگون می­ پردازد. این انتقادات به شرح ذیل می­باشند:

  • با توجه به تهدیداتی که تغییرات آب و هوایی بر منابع اقتصادی، انسانی، امنیتی و اخلاقی ایالات‌متحده می­گذارد و با درنظرداشت این واقعیت که پاسخگویی به این تهدیدات روبه رشد فوریت جدی می­ طلبد، کاهش بودجه نیروهای نظامی باعث کاهش مدیریت مؤثر پیامدهای تغییرات اقلیمی اعم از سیل­
  • ها، رانش زمین، مهاجرت­ ها و… خواهد شد.
  • در حال حاضر بودجه ارتش آمریکا بسیار کوچک­­تر و تجهیزات آن بیش‌ ازحد ناکافی و قدیمی به نظر می­  رسد تا بتواند بیش از یک درگیری عمده را به‌رغم تأکید بر بازگشت به رقابت قدرت‌های بزرگ مدیریت کند. کاهش بودجه نظامی آمریکا این وضعیت را تشدید خواهد کرد.
  • برای نوسازی تجهیزات فوق­  العاده قدیمی ارتش آمریکا هزینه ­های زیادی لازم است. به طور مثال ۸۰ میلیارد دلار برای جایگزینی موشک ­های بالستیک ۵۰ ساله، ۳۰ میلیارد دلار برای جایگزینی بمب ‌افکن‌های استراتژیک، ۱۰۰ میلیارد دلار برای جایگزینی موشک­ های بالستیک زیردریایی­ ها و میلیاردها دلار برای جایگزینی سامانه‌های توپخانه ­ای و تجهیزات پشتیبانی تولیدشده در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی نیاز است.
  • ناوگان نظامی نیروی دریایی آمریکا ۲۹۶ کشتی دارد که به طور متوسط بیش از ۲۰ سال سن دارد. در همین حال چین به تنهایی ۳۵۰ کشتی در ناوگان دریایی خود دارد و این تعداد مرتباً در حال رشد است.

وی در نهایت به این موضوع اشاره می­کند که با وجود چنین هزینه­  هایی، کاهش بودجه نظامی به بهانه مقابله با تغییرات آب و هوایی، تصمیم اشتباهی است.

نه تنها مواجهه با بحران­ های اکولوژیکی و نقش­یابی ارتش برای مدیریت پیامدهای آن اقتضا می­کند که بودجه نظامی آمریکا افزایش یابد بلکه توسعه بحران‌های امنیتی  نظامی که آمریکا با آن مواجه است نیز دلیل دیگری برای مقابله با کاهش توان ارتش آمریکا می­باشد.

 

منابع پژوهش در دفتر پژوهشکده موجود است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟