روندنگار پرونده
[timeline src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tJbRoC0ob_PSdqg2XJWnTCcKssAbe004Usc107dubRw/edit#gid=0" width="100%" zoom="2" height="450px" ]
شرایط عراق در عرصه سیاسی با یک بنبست مواجه شده و شرط خروج از این بن بست، اتحاد و توافق بین جریانهای سیاسی است.
جهان عرب بهلحاظ گستردگی و برخی زمینههای فرهنگی، صاحب رسانههای بزرگ و مهمی مانند «العربیه» و «الجزیره» و … است.
مقتدی صدر که شناخته شده ترین بازمانده خاندان صدر به شمار می رود با محبوبیتی نسبتا پررنگ بین شیعیان عراق توانسته است سایه خود را بر کل عراق بگستراند.
با گذشت 6 ماه از برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، هنوز تشکیل دولت جدید این کشور در هالهای از ابهام قرار دارد.
قانون نانوشتهای در عراق وجود دارد که رئیس جمهور از بین نامزدهای کرد، نخست وزیر از بین شیعیان و رئیس پارلمان از اهل تسنن انتخاب میشود.
تشکیل دولت جدید عراق همچنان با چالشهای سختی مواجه است. طبق قانون اساسی عراق، حداکثر طی دو ماه پس از تأیید نتایج انتخابات عمومی، فرایند تشکیل دولت عراق باید از طریق معرفی رئیس جمهور، نخست وزیر و کابینه توسط پارلمان تکمیل گردد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.