روندنگار پرونده
[timeline src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q3Qq1q5uJVgkagdYt21aZfF2dqFGGjjq08KHt_6oMGs/edit#gid=0" width="100%" zoom="6" height="450px" ]
کارشناس مسائل آفریقا درباره دلایل تعویق انتخابات پارلمانی ۲۴ دسامبر لیبی گفت: در رابطه با این مسئله به دو دلیل عمده میتوان اشاره کرد؛ نخست، نبود تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات و دوم، عدم اهتمام برای انجام این امر از سوی مجریان انتخابات بهخصوص شخص عبدالحمید الدبیبه، نخستوزیر وقت و مجری انتخابات.
فرانسه که قبلا با ایتالیا در لیبی دچار اختلاف بود اکنون رقیب خود را انکارا می داند که از دولت وفاق ملی یا فایز السراج حمایت می کند .
اختلافات میان طرفها شرایط را برای لیبی حساس و پرتنش کرده است، برخی تداوم وضع موجود را با وجود دولت موقت برنمیتابند.
اگر لیبی به تولید نفت طبیعی خود که روزانه حدود یک میلیون و 600 هزار بشکه بود برگردد، بر بازار جهانی نفت و شرکتهای نفتی تاثیراتی خواهد داشت.
کشورهایی که پس از شروع اتفاقات بهار عربی دستخوش انقلابها، تحولات و جنگ داخلی شدند، یکی پس از دیگری هر کدام به شیوهای به تنظیمات اولیه خود بازگشتهاند.
بازیگران خارجی در لیبی با نقض اصول بنیادین عدم مداخله در حقوق بینالمللی کشورها ، موجب از بین رفتن حاکمیت ، جنگ و عدم امنیت منطقه ای شده اند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.