تلاش آمریکا برای رسیدگی به اوضاع مهاجران افغان؛ دولت بایدن پذیرش پناهجو را محدود کرد 

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که دولت ایالات متحده پذیرش پناهجویان را با هدف افزایش تلاش‌ها برای رسیدگی فوری به درخواست‌های پناهجویان افغانستانی و اسکان ده‌ها هزار مهاجر افغان که وارد آمریکا شده‌اند، جز در موارد استثنائی تا ۱۱ ژانویه متوقف کرده است.

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، طی حدود دو ماه آینده تنها به پناهندگانی که نیاز به پیوستن به خانواده خود در ایالات متحده دارند، جزء موارد فوری هستند یا آزمایش‌های پزشکی و امنیتی آنها در حال انقضا باشد، اسکان داده خواهد شد.

به نظر می‌رسد این تصمیم تحت تاثیر نتایج نشست مجازی روز دوشنبه اعضای ائتلاف «افغان‌اواک»(AfghanEvac Coalition) با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده اتخاذ شده است. ائتلافی از سازمان‌هایی که در زمینه خارج کردن افغان‌های در خطر از افغانستان فعال هستند، در این نشست از دولت آمریکا خواسته بودند تا کمک‌هایش را برای خروج این گروه و نجاتشان از تهدیدهای طالبان افزایش دهد.

از اواخر تابستان، نهادها و سازمان‌های غیردولتی فعال در زمینه کمک به اسکان پناهجویان تلاش‌های متحد و همسویی را برای کمک به بیش از ۷۳ هزار مهاجر افغانی که پس از سلطه طالبان بر افغانستان به آمریکا نقل مکان کرده‌اند، آغاز کرده‌اند.

آخرین آمارهای دولتی نشان می‌دهد که تقریبا ۴۶ هزار مهاجر افغان در حال حاضر در هشت تاسیسات نظامی در سراسر سرزمین اصلی ایالات متحده به طور موقت اسکان داده شده‌اند. همچنین آمار وزارت امنیت داخلی آمریکا نشان می‌دهد که تاکنون، ۲۵ هزار پناهجوی افغانستانی از مکان‌های نظامی خارج شده‌اند که ۱۹ هزار نفر از آنها از سوی نهادها و سازمان‌های غیردولتی اسکان داده شده‌اند.

همچنین دو هزار و ۶۰۰ افغان نیز که اخیرا از این کشور خارج شده‌اند، در خاورمیانه و اروپا در انتظار پرواز به مقصد آمریکا هستند.


محدودیت‌های وضع شده در زمینه پذیرش پناهجویان، اگرچه موقتی است ولی تلاش‌های دولت جو بایدن برای تحقق هدف اسکان ۱۲۵ هزار پناهجوی جدید در سال ۲۰۲۲ را دشوار خواهد کرد.

داده‌های دولتی نشان می‌دهد که در ماه اکتبر، ایالات متحده ۴۰۱ پناهنده را پذیرفته که ۸۹ درصد نسبت به سپتامبر کاهش یافته است.

البته این اعداد شامل ده‌ها هزار مهاجر افغان نمی‌شود. چرا که آنها تحت یک فرآیند بشردوستانه و نه از طریق برنامه سنتی اعطای پناهندگی وارد آمریکا شده‌اند.

 

منبع:https://per.euronews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟