«لاهاو هارکوو»، سردبیر جروزالم پست نیز در مقاله ای در این نشریه مدعی شد: قرارداد همکاری چین و ایران منجر به تقویت مناسبات امنیتی و نظامی تنگاتنگ میان پکن و تهران و نیز برگزاری رزمایشهای مشترک میشود. این قرارداد همچنین موجب تقویت شراکت و همکاری دو کشور در زمینه تولید و توسعه تسلیحات و سامانههای رزمی و تبادل اطلاعات امنیتی میشود. هارکوو در پایان نوشت: «نتانیاهو بارها درباره نقش خود در بهبود روابط اسرائیل با کشورهای آسیایی نظیر چین صحبت کرده است. او می بایست به آنها بگوید که امنیت اسرائیل مقدم بر هر چیزی است. زمان آن فرا رسیده تا نخست وزیر از این روابط برای امنیت اسرائیل استفاده کند. تا زمانی که چین با ایران تجارت دارد، ضروری است تا اسرائیل در روابط تجاری خود با چین تجدید نظر نماید.»
رون بن ییشای، یکی دیگر از تحلیلگران امور نظامی و امنیتی که بیش از پنجاه سال است رویدادهای ایران و منطقه را دنبال می کند، در ارزیابی خود نوشت که این قرارداد، صرفنظر از جنبه های اقتصادی آن که برای منافع ملی ایران فاجعه آمیز است، دارای مخاطرات سنگین امنیتی نیز برای دیگر کشورهای منطقه، از جمله اسرائیل خواهد بود.بن ییشای افزود قرارداد ۲۵ ساله چین با رژیم ایران، این کشور را به مستعمره چین مبدل می سازد و از نظر امنیت ممکن است در منطقه خاورمیانه و حتی اسرائیل بازتاب ویرانگری داشته باشد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.