او در مصاحبه با «الشرق الاوسط» تأکید کرد که لبنان نیازمند دولتی است که به اصلاحات ایمان داشته باشد و افزود که «دیگر نمی شود مثل سابق در لبنان حکومت کرد».
شینکر تأکید کرد که لبنان برای امریکا و فرانسه اهمیت بسیاری دارد و مقامات امریکایی ازجمله وزیر خارجه با جدیت وضعیت لبنان را دنبال می کنند و افزود که امریکا در سال گذشته 750 میلیون دلار به لبنان کمک کرد و در ماه سپتامبر گذشته هم 400 میلیون دلار و و بعد از انفجار هم 18 میلیون دلار و به زودی 12 میلیون دلار دیگر هم به لبنان کمک خواهد کرد ضمن اینکه از برنامه هایی سازمان جهانی غذا و بانک جهانی برای کمک به لبان حمایت می کند.
او درباره نخست وزیر لبنان نیز تأکید کرد که برای امریکا نه افراد که برنامه ها و تعهد به اصلاحات اهمیت دارد و افزود که دولت حسان دیاب هیچ کاری برای اصلاح امور نکرد و این وضعیت باید عوض شود.
شینکر درباره حضور حزب الله در لبنان گفت که حزب الله هم مانند دیگر نیروهای سیاسی لبنان سال هاست در دولت لبنان حضور دارد و در آنچه بر سر این کشور آمده مانند دیگر احزاب و نیروهای سیاسی مسئول است و باید به روند اصلاحات در لبنان کمک کند.
او درباره ادعای نشریه «فیگارو» درباره همکاری فرانسه با امریکا برای تحریم نیروهای سیاسی این خبر را تأیید کرد و گفت که تحقیقات مشترک برای تحریم برخی چهره های سیاسی لبنان آغاز شده است.
وی افزود که امریکا با همه کشورهای اثرگذار در پرونده لبنان همکاری می کند تا در لبنان دولتی بی طرف شکل بگیرد.
شینکر درباره اینکه آیا در این باره امریکا ازطریق شورای امنیت هم اقدام خواهد کرد یا نه، گفت: «نمی توانیم روسیه و چیین را به تمدید تحریم های نظامی ایران متقاعد کنیم، اما در لبنان امریکا پیگیر موضوع بی طرفی لبنان است».
او گفت که لبنان در برابر چالش های سختی است و در عین حال استعدادهای درخشانی دارد و باید نیروهای سیاسی این کشور متناسب با حجم چالش ها عمل کنند و مانع از فروپاشی کامل اقتصادی شوند.
شینکر قرار است امروز (چهارشنبه 2 سپتامبر) در سفر به لبنان با فعالان مدنی و فعالان تظاهرات و برخی چهره های سیاسی خارج از گردونه قدرت دیدار کند. او تأکید کرد که با هیچ مقام رسمی لبنان دیدار نخواهد داشت.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.