او در این مصاحبه که اولین مصاحبه وی با نشریه ای در مقام وزیر اطلاعات است گفت که کشورهای همکاری با کشورهای عربی به خصوص در ابعاد امنیتی دربرابر «دشمن مشترک، یعنی ایران» اهمیت بسیاری برای اسرائیل دارد و افزود که مجال گسترده ای برای همکاری اقتصادی میان اسرائیل و کشورهای عربی وجود دارد.
کوهن گفت که پیش از تشکیل دولت اسرائیل به همراه دیگر مقامات اسرائیلی با فلسطینیان دیدار و رایزنی داشته «اما فلسطینی از یک چیز کوتاه نمی آیند و آن هرگونه مسیر صلح است».
او اظهار داشت که اسرائیل به صورت کامل از غزه عقب نشینی کرد «اما آنها با پول هایی که از خلیج برایشان آمد تونل های زیرزمینی و موشک ساختند».
وی تأکید کرد که اسرائیل امکانات و توانایی بالایی در بخش فناوری دارد و می تواند متحدی مناسب برای کشورهای خلیج باشد و به آنها در تحقق برنامه های اقتصادی شان کمک کند تا بتوانند برای خود امنیت و ثبات ایجاد کنند.
وزیر اطلاعات اسرائیل افزود که اسرائل آماده ارائه هرگونه اطلاعاتی به کشورهای عربی برای توقف حملات ایران به کشورهای خلیج است و تأکید کرد که در این باره همکاری جریان دارد.
او گفت که میان اسرائیل و عربستان سعودی تماس هایی در این باره برقرار است.
کوهن همچنین تأکید کرد که با برخی کشورهای عربی و خلیجی که روابط رسمی با اسرائیل ندارند دیدار و قراردادها و توافق نامه هایی را امضا کرده است و افزود که منافع این کشورها ایجاب می کند که برای توسعه منتظر حل مسئله فلسطین نمانند.
او گفت که اسرائیل به سیاست خود علیه ایران در سوریه ادامه می دهد و افزود که اسرائیل با همه توان نظامی و فناورانه خود مانع از آن خواهد شد که ایران در سوریه جای پای خود را محکم کند.
وزیر اطلاعات اسرائیل درباره اینکه آیا گزینه نظامی هم رو میز اسرائیل هست گفت که آری هست و افزود که اسرائیل یک قدرت بزرگ نظامی و فناوری است و از هر راه ممکن مانع از دستیابی ایران به بمب هسته ای می شود.
او درباره فعالیت های ترکیه در عراق و سوریه و لیبی گفت که هیچ پاسخی به این پرسش نمی دهد.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.