حزب چپگرای مرتص نیز با 6 کرسی در انتهای این طیف است. احزاب کارگر، درخ ارتض، پل، خانه یهودی و اٌتصما یهودی نیز دیگر بار موفق به گذر از حدنصاب 3.25 درصدی نشده اند. بدین ترتیب جناح راست – مذهبی 65 کرسی به دست می آورد و جناح چپ میانه با دو حزب فهرست مشترک عربی و اسرائیل خانه ما مجموعاً 55 کرسی را از آن خود می کنند.
در خصوص گزینه های نخست وزیری نیز نظرسنجی شبکه 12 تلویزیون رژیم تصریح میدارد: نفتالی بنت 28 درصد و نتانیاهو 32 درصد آرا را به دست آورده اند. در رقابت میان یائیر لاپید و نتانیاهو اما اختلاف بیشتر می شود؛ زیرا نتانیاهو 40 درصد آرا و لاپید 29 درصد را از آن خود می کنند. این درحالیست که رقابت میان گانتز و بی بی اختلاف آرای آشکارتری را میان این دو رقم زده و بی بی با 36 درصد آرا در برابر تنها 15 درصد برای گانتز کار آسان تری برای تکیه بر کرسی نخست وزیری دارد.
از سوی دیگر و همانطور که انتظار میرفت با بهبود یافتن وضعیت کرونا در سرزمینهای اشغالی، کابینه وحدت ملی نیز مقبولیت بیشتری را در نزد افکار عامه به دست آورده است. در نظرسنجی اخیر 62 درصد از مشارکت کنندگان عملکرد دولت را بد و 31 درصد کارنامه کابینه رژیم را خوب ارزیابی کرده اند.
اما زمانی که از کارنامه شخص نخست وزیر در مقابله با کرونا پرسش شده است آمارها از بهبود نسبی وضعیت وی در قیاس با هفته های گذشته حکایت دارند؛ به نحوی که 38 درصد مشارکت کنندگان عملکرد بی بی را خوب و 55 درصد آن را بد ارزیابی کردهاند.
این نظرسنجی سوال جالب دیگری نیز دارد که درباره تداوم عمر کابینه کنونی است؛ با وجود ارتقای محبوبیت نتانیاهو در یکی دو هفته اخیر، اما هنوز 53 درصد مشارکت کنندگان در این نظرسنجی خواهان خروج حزب آبی و سفید از کابینه و برگزاری انتخابات زودهنگام هستند، درحالی که 25 درصد اعلام کرده اند این حزب باید از خیر توافق چرخش نخست وزیری بگذرد. 22 درصد دیگر نیز گزینه نمیدانم را برگزیده اند.
همچنین درباره موضوع چرخش نخست وزیری نیز 41 درصد مشارکت کنندگان از اجرای آن استقبال کردهاند، 36 درصد مشارکت کنندگان خواستار برگزاری انتخابات پیش از نوامبر 2021 شدهاند و نهایتاً 23 درصد نیز گزینه نمیدانم را برگزیده اند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.