ایتالیا نگران موج گسترده مهاجرت به اروپا پس از خروج ناتو از افغانستان است

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید

ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا روز چهارشنبه از احتمال مهاجرت تعداد زیادی از شهروندان افغانستان به اروپا پس از خروج نیروهای ناتو از این کشور ابراز نگرانی کرد.

سخنان نخست وزیر ایتالیا در حالی بیان شد که روند خروج نظامیان ناتو از افغانستان قرار است تا روز ۱۱ سپتامبر (۲۰ شهریور) تکمیل شود. ماریو دراگی در نشست پارلمان ایتالیا گفت که ورود پناهجویان افغان به قاره اروپا «مشکلی» است که «جدی و جدی تر می شود». او افزود که «ابعاد» موج مهاجرت از افغانستان پس از خروج نیروهای غربی از خاک این کشور هنوز مشخص نیست.

وی با این حال افزود که موج مهاجرت از افغانستان «قابل توجه» خواهد بود. نخست وزیر ایتالیا برای توضیح درباره دستور کار جلسه شورای اتحادیه اروپا در برابر نمایندگان پارلمان حضور یافته بود. موضوع مهاجرت به درخواست رم در دستور کار نشست سران اتحادیه اروپا قرار گرفته است.

 

وزارت دفاع ایتالیا مدتی پیش اعلام کرد که بیش از ۸۰ مترجم و همکار نظامیان این کشور در افغانستان حدود ۱۰ روز پیش به همراه خانواده هایشان وارد ایتالیا شدند. چند روز بعد نزدیک به ۲۰۰ شهروند دیگر افغانستان که با نظامیان ایتالیا همکاری کرده بودند از بیم جان خود به این کشور مهاجرت کردند.

در بیانیه وزارت دفاع ایتالیا آمده بود که پرونده حدود ۴۰۰ تبعه افغانستان در دست بررسی است تا مشخص شود آیا واقعا با نظامیان ایتالیا همکاری کرده اند یا خیر.

ماریو دراگی در بخش دیگری از اظهاراتش از لزوم نقش آفرینی بیشتر و هماهنگ تر اعضای اتحادیه اروپا برای مدیریت موج مهاجرت به این اتحادیه سخن گفت. وی تاکید کرد که رم به دنبال مدیریت «متوازن، کارآمد و انسانی» موج مهاجرت به اتحادیه اروپا است. نخست وزیر ایتالیا افزود که این موضوع نمی تواند تنها از سوی ایتالیا پیگیری شود و رسیدگی به آن باید «واقعا در سطح اروپایی» صورت گیرد.

دولت ایتالیا که از چند سال پیش با موج ورود پناهجویان به خاک این کشور روبرو شده به دفعات از «عدم همبستگی» در سطح اتحادیه اروپا برای پذیرش پناهجویان ابراز ناخرسندی کرده است.

 

 

 

منبع:https://per.euronews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟