«انستیتو کاتو» در تحلیلی به قلم «تد گالن کارپنتر» مینویسد: «به نظر میرسد دولت بایدن قصد دارد سیاستهای سختگیرانهای را در قبال روسیه و چین دنبال کند. دههها پیش، هنری کیسینجر عاقلانه علیه چنین رویکردی توصیه کرد. وی تأکید کرد که رهبران ایالاتمتحده همیشه باید اطمینان حاصل کنند که روابط واشنگتن با مسکو و پکن نزدیکتر از روابط آنها با یکدیگر است. رویکرد فعلی بهطور آشکار اصل مهم کیسینجر را نقض میکند.»
در بخش زیر به نکات و گزارههای اصلی این یادداشت اشاره میکنیم
نویسنده در بخش پایانی یادداشت مینویسد: «بهترین راهبرد واشنگتن، اصلاح روابط با مسکو و پکن است؛ اما اگر مقامات دولت بایدن مصمم هستند که ایالاتمتحده با یک رقیب جهانی بالقوه مقابله کند و قدرت آن را مهار کند، چین با اختلاف زیاد قدرتمندترین رقیب برای موقعیت آمریکا بهعنوان هژمون فعلی است. این واقعیت بدان معنی است که ایالاتمتحده باید در اسرع وقت روابط نزدیکی با مسکو را دنبال کند. تداوم سیاست کنونی ممکن است برای ایالاتمتحده بسیار ناخوشایند باشد.»
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.