«ابومحمد الجولانی»، رهبر گروه تروریستی «تحریر الشام» یا «جبهه النصره» تأکید کرد که این گروه به پشتیبانی از ستیزهجویان خارجی در خاک سوریه پایبند است و اخبار منتشرشده درباره انتقال آنها به افغانستان را بی اساس دانست.
او در مصاحبهای مفصل با یک نشریه ترکیهای «ایندیپندنت ترکیه» گفت که ستیزهجویان خارجی «برای کمک به ما وارد سوریه شدهاند و ما قدردان حضورشان هستیم و آنها را رها نخواهیم کرد و آنها در میان مردم هستند و هیچ تهدیدی برای کشورهایشان نخواهند بود».
الجولانی گفت که سیاست وی خصومت با هیچ کشوری نیست مگر کسانی که به سوریه حمله کردند که «با آنها در خاک سوریه میجنگیم».
موضوع «جهادیان خارجی» از مسائل نگرانکننده برای کشورهای همسایه سوریه و کشورهای غربی بوده و برخی گزارشها نشان میدهد که از 84 کشور جهان ستیزهجویانی برای جنگ به سوریه منتقل شدهاند.
الجولانی حملات روسیه را اصلیترین عامل خارج شدن بسیاری مناطق از کنترل گروه «جبهه النصره» دانست و همزمان گروههای کرد را مزدورانی خواند که «با انقلاب مردم سوریه مخالفاند و بخشی از امریکا و روسیه و حکومت سوریه و نه ملت سوریه هستند».
وی گفت که سرنوشت یگانهای مدافع خلق (کرد) به آینده حضور نیروهای امریکایی در منطقه گره خورده و به محض خروج نیروهای امریکایی از سوریه این یگانها هم از میان خواهند رفت و «شاهد همان صحنه آویزان شدن از هواپیما خواهیم بود که در کابل دیدیم».
او از نقش ترکیه در آنچه «برقراری تعادل در ادلب» خواند قدردانی کرد و گفت که نیروهای ترکیه در زندگی غیر نظامیان ادلب دخالتی ندارند.
الجولانی داعش را گروهی خواند که به اسلام آسیب زد و موجب ترویج اسلامهراسی در جهان شد و به «انقلاب سوریه» آسیبهای شدیدی زد و افزود که داعش میخواست به توافق طالبان با امریکا آسیب بزند و «شادی مسلمانان در افغانستان را تاب نیاورد».
او گفت که حوادث افغانستان درس عبرتی است که نشان میدهد اشغالگری هرقدر هم که طولانی شود ماندگار نخواهد بود و دولتهای سرسپرده اشغالگران نیز به دربرابر اراده ملتها سرنگون خواهند شد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.