جهش ۱۱۵ درصدی پناهجویان تازه در اتحادیه اروپا؛ شهروندان افغانستان دوم و ترکیه ششم شدند 

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید

تعداد پناهجویانی که برای نخستین بار از یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کرده‌اند، طی سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به ۱۰۳ هزار و ۸۹۵ نفر رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱۱۵ درصد افزایش یافته است.

اداره آمار کمیسیون اروپا(یورواستات) با انتشار گزارشی اعلام کرد که تعداد پناهجویان تازه در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سه ماه نخست سال جاری نیز ۹ درصد بالاتر رفته است.

با این حال، گزارش یورواستات نشان می‌دهد که تعداد پناهجویان تازه در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ همچنان ۲۸ درصد پایین‌تر از سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ و دوره پیش از همه‌گیری کروناست.

 
 

بر پایه این گزارش، در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، ۱۳ هزار و ۸۰۵ پناهجوی پیشین نیز که درخواست قبلی آنها از سوی کشورهای عضو اتحادیه اروپا پذیرفته نشده بود، بار دیگر درخواست جدید پناهندگی داده‌اند. این میزان در مقایسه با سه ماهه نخست سال جاری ۵۱ درصد پایین‌تر آمده است.

 

گزارش یورواستات حاکیست که سوری‌ها در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ بزرگترین گروهی بوده‌اند که برای نخستین بار درخواست پناهندگی خود را به یکی از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ارائه کرده‌اند. پس از سوری‌ها که ۲۰ هزار و ۶۴۰ تقاضای جدید ارسال کرده‌اند، شهروندان افغانستان با ارائه ۱۳ هزار و ۸۶۰ درخواست نخست پناهندگی در جایگاه دوم قرار گرفته‌اند. شمار پناهجویان تازه سوری و افغان در مقایسه با سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ به ترتیب ۸ و ۲۸ درصد افزایش یافته و در مقایسه با سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ نیز به ترتیب ۱۴۸ و ۲۱۶ درصد جهش کرده است.

تعداد تقاضاهای ارائه شده توسط سوری‌ها و افغان‌ها در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ از سطح پیش از همه‌گیری کرونا در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ به ترتیب ۲۸ و ۳۸ درصد بالاتر رفته است.

بیشترین تعداد پناهجویان تازه(۲۹ هزار و ۵۴۵ نفر) در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ در آلمان ثبت شده و پس از آن، فرانسه(۲۲ هزار و ۱۵ نفر) و اسپانیا (۱۲ هزار و ۳۳۵ نفر) قرار دارند. ۶۱ درصد از کل متقاضیان پناهجویان تازه، نخستین درخواست پناهندگی خود را در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به سه کشور آلمان، فرانسه و اسپانیا تقدیم کرده‌اند.

 

 

منبع:https://per.euronews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟